BIST 9.132
DOLAR 34,25
EURO 37,50
ALTIN 2.869,63

Şaşkına çeviren 20 gerçek

Şaşkına çeviren 20 gerçek

İnternette dolaşan birçok popüler fotoğraf ilk bakışta 'bu kadarı da olmaz' dedirtiyor. Ancak hepsinin orijinalliği kanıtlandıı

Şaşkına çeviren 20 gerçek

İnternette dolaşan birçok popüler fotoğraf ilk bakışta 'bu kadarı da olmaz' dedirtiyor. Ancak hepsinin orijinalliği kanıtlandı. İşte şaşkına çeviren 20 gerçek...

Şaşkına çeviren 20 gerçek

Büyük beyaz köpek balıklarını inceleyen bir araştırmacı, bu fotoğrafa şöyle bir yazı yazdı: '4 metrelik kanoda, 4 metrelik büyük beyaz'ı beklemek..'' Aslında daha önce boş kanoyla testler yapılıp, büyük beyazın tepkileri gözlemlenmiş ve hiçbir agresif tavır sergilememesi üzerine bu fotoğraf çekilmişti.

Şaşkına çeviren 20 gerçek

Kameraman Marco Queral, 16 metre uzunluğundaki dişi bir balinanın Hawaii açıklarında birçok fotoğrafını çekti. Bu fotoğraf ise Queral'in bir dalgıç arkadaşı tarafından çekildi.Fotoğrafta balinaya dokunmaya çalışan Marco'ya, balina da yüzgecini uzatarak cevap veriyor.

Şaşkına çeviren 20 gerçek

Amerika'daki Buffalo Bill Barajı'nın dik yamaçlarında dolaşan koyunların fotoğraflarına kimse inanmadı. Çünkü fotoğraftaki baraj, Buffalo Bill Barajı değildi. İtalya'daki Cingino Barajı idi. Ayrıca resimdekiler koyun değil keçiydi.