BIST 9.976
DOLAR 34,08
EURO 38,09
ALTIN 2.841,12
HABER /  GÜNCEL

Şarkıcıya tecavüz iddiası

Şişli'deki bir müzikholde şarkıcılık yapan 24 yaşındaki M.İ.'ye köprü girişinde tecavüz edilmek istendi.

Abone ol

Şişli'deki bir müzikholde şarkıcılık yapan 24 yaşındaki M.İ.'ye, Fatih Köprüsü kenarında silah zoruyla tecavüz etmek istediği öne sürülen V.T., polisler tarafından gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Fatih Sultan Mehmet Köprü'sü kenarındaki çalılıklardan saat 03.00 sıraları silah sesi duyuldu. İddiaya göre, silah sesinin geldiği yere yaklaşan polis ekipleri, V.T.'yi, yarı çıplak halde yerde yatan bir kadına tecavüz etmek üzereyken yakaladılar. Ekipler, gözaltına aldıkları V.T. ile M.İ.'yi polis karakoluna götürdüler. M.İ., olay gecesi şarkıcılık yaptığı müzikholde V.T. ve arkadaşı C.Ş. ile tanışdıklarını söyledi.

V.T., iş çıkışı V.T.'nin, aracına binerek karşıya geçmek istedi. Fatih Köprüsü girişine geldiklerinde aracın bozulduğunu anlatan M.İ., "Geri dönmek için karşıya geçtim. Karşıya geçince V.T. gelerek beni silahla çalılıkların arasına götürdü. Ateş açarak beni çalılıkların arasında yere yatırdı. Ardından pantolunumu çıkarttı. İç çamaşırım kalmıştı. Bana tecavüz etmek istedi" dedi. M.İ, kendisini polislerin kurtardığını anlattı. Polis tarafından ifadesi alınan V.T. ise suçlamaları kabul etmedi.

M.İ. ile müzikholde tanıştıklarını söyleyen V.T.,"Birlikte olmak için anlaştık. Olay yerinde kendi isteğiyle birlikte olacaktım" dedi. Soruşturmanın ardından Sarıyer Adliyesi'ne çıkarılan V.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.