BIST 10.864
DOLAR 32,69
EURO 35,44
ALTIN 2.477,09

Şarkıcı olmayan şarkıcılar

Şarkıcı olmayan şarkıcılar

Kaynak: (ege görgün / www.tersninja.com)yeşilçam’ın şarkıcı olmayan şarkıcılarıyeşilçam’dan gazinolara uzanan yol, bir süre sonra 45’lik plaklara bağlanıyordu. ayhan ışık, fikret hakan, sadri alışık ve izzet günay gibi isimlerin aksine; zamanında bu yola hiç girmese de, şimdi kemal sunal’ın da...

Şarkıcı olmayan şarkıcılar

Kaynak: (Ege Görgün / www.tersninja.com)

Yeşilçam’ın şarkıcı olmayan şarkıcıları

Yeşilçam’dan gazinolara uzanan yol, bir süre sonra 45’lik plaklara bağlanıyordu. Ayhan Işık, Fikret Hakan, Sadri Alışık ve İzzet Günay gibi isimlerin aksine; zamanında bu yola hiç girmese de, şimdi Kemal Sunal’ın da ismini ve sesini taşıyan bir müzik albümü var.

Şarkıcı olmayan şarkıcılar

Kemal Sunal'ın çok iyi yapamadığı bir şey vardıysa, o da şarkı söylemekti. Bunu söylerken, kimisinde şarkı ya da türkü söylerken izlediğimiz fi lmlerini kaynak alıyoruz tabii.

Şarkıcı olmayan şarkıcılar

Üstelik bunlardan bazılarında, şarkıcı filmlerinin klişesi ödünç alınır ve Şaban, “doğal yeteneği” sayesinde şöhrete kavuşurdu.

Şarkıcı olmayan şarkıcılar

İşin garibi, hiç yadırgamazdık; hatta film icabı bu hayli zayıf performansı coşkuyla karşılayan figüran güruhunun bir parçası olurduk. Kemal Sunal sevgisinin, üstümüzdeki gücünün etkilerinden biriydi bu.