BIST 10.873
DOLAR 32,60
EURO 35,31
ALTIN 2.474,07
GÜNCEL

Şarkıcı Hatice bu kez de canlı yayında havladı! Uyuşturucu itirafı dikkat çekti: "Menajerim benim adıma uyuşturucu almış"

Şarkıcı Hatice sokak hayvanlarına yönelik düzenleme çalışmalarına tepki göstermek adına köpek taklidi yapmasıyla gündeme gelmişti. Bir programa katılan Hatice, kendisine "Maskara" diyen Ahmet Hakan'a cevap verirken, çok güzel taklit yaptığını söyleyerek havladı. Hatice'nin "Menajerim benim adıma uyuşturucu almış" şeklindeki itirafı da dikkat çekti. İşte o anlar...

Özel hayatıyla ve zaman zaman seçim kombinleriyle gündeme gelen şarkıcı Hatice, bu defa açıklamalarıyla dikkat çekti. Aramızda Kalmasın programına konuk olan Hatice'nin açıklamaları sosyal medyada çok konuşuldu. Hatice, bir menajerinin kendisi adına uyuşturucu aldığını ve bu nedenle yollarının ayrıldığını anlattı.

Hatice, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"Ben bir Ankara konserinde paramın hepsini alamadım, konser sonrası menajerimi aradım ama ortada yok. Adamları arıyorum 'Hatice Hanım biz tüm parayı ödedik' diyorlar. Adam geldi 'Hatice Hanım artık bunu söylemek zorundayım. O şahıs gece Ankara'da bazı yerler var oraya gitmiş kendi isteğiyle orada yasaklı madde almış alırken de sizin isminizi kullanmış' dedi. Menajerim benim adıma uyuşturucu almış."

Canlı yayında havladı

Ahmet Hakan'ın kendisi için kullandığı 'maskara' ifadesine de tepki gösteren Hatice, "Kime ne söyleyeceğiz bilmiyorum. Ahmet Hakan'ı tanımam etmem, tutmuş bana maskara demiş. Ne güzel işte maskara kadınları güzelleştiren bir şey. Siz de bir şeyler yapın. Ben bu uğurda ne gerekiyorsa yapacağım. Hayvanların sonuna kadar arkasındayım. Ben nasıl dikkat çekebilirim dedim. Nasıl her yerde keşfete düşebilirim dedim bunu sağlamaya çalıştım ve bu aklıma geldi. Yine yaparım bak mesela benim köpeğim havlamıyor" ifadelerini kullandı. Hatice daha sonra çok güzel taklit yaptığını söylerken canlı yayında havlamaya başladı.

1 hafta önce restoranda...

Şarkıcı Hatice'nin 1 hafta öncede bir kafede köpek taklidi yapıp bir çocuğun elinden yemek yediği anları paylaşmıştı. Hatice videosunda, sokak hayvanları yasasına tepki göstermeyi amaçlamıştı.

Sitene Ekle