BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Sarıyerli karateciler yere serdi

Sarıyer Belediyesi Yıldız Karate Takımı Konya’da düzenlenen Karate Şampiyonası’nda 6 altın madalya kazandı.

Abone ol Sarıyer Belediyesi Yıldız Karate Takımı Konya’da düzenlenen Karate Şampiyonası’nda altı tane altın madalya kazanarak, başarılarını bir kez daha kanıtladı.

Sarıyer Ahmet Mersinli Kapalı Spor Salonu’nda Sarıyerli karatecileri ziyarete eden Belediye Başkanı Yusuf Tülün, sporcular ve ailelerinin sevgi gösterileri ile karşılandı. Yıldız Karate Takımı’nın Konya’da düzenlenen Karate Şampiyonası’nda altı tane altın madalya kazanan sporcuları tebrik eden Başkan Yusuf Tülün” Sporcularımızın başarıları benim ve tüm Sarıyerlilerinin göğsünü kabartıyor. Karate takımımızın gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda göstermiş olukları başarıları bizleri mutlu ederken spora daha da destek olmamızı sağlıyor” dedi.

Karateciler ve aileleri ile beraber hatıra fotoğraf çektiren Başkan Tülün, sporcu aileleri ile tek tek ilgilenerek onlarla sohbet etti.

Sarıyer Belediyesi sporcularının başarıları:

ABD’den 16 kupa ile döndüler


Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü bayan karate takımı, 13'üncüsü düzenlenen New York Open Karate Turnuvası’nda 16 kupa birden alarak takım halinde birinci oldular.

Dünya ve Avrupa Şampiyonluklarıyla birlikte sayısız ödülün de sahibi olan karatecilerimiz arasında Gülderen Çelik, Meral Ölmez, Özden Güldağ, Gülcihan Üçdağ ve Elif Yüksel bulunuyor.