BIST 9.774
DOLAR 34,05
EURO 37,88
ALTIN 2.799,16
HABER /  POLİTİKA

Sarıgül Refah Partisi sloganına özendi

TDH lideri vMustafa Sarıgül, “Vakit geldi, zaman tamamdır diyorum” derken Refah Partisi'nin sloganlarını akıllara getirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER

‘Başbakan Sarıgül’ sloganları arasında Bursalılar'a seslenen Mustafa Sarıgül, “Bursa'ya gelirken Allah'ın izniyle ikinci parti olarak geldik. Ama görüyorum sizlerden sonra inşallah birinci olma yolunda ilerleyeceğiz” diye konuştu. Sarıgül, her zorluğun aşılabileceğini, her şeyin çaresinin bulunabileceğini, yeter ki haktan hukuktan, adelet duygusundan ayrılmamasını istedi. Sarıgül, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tüm ülkelerin siyasi partilerinin değişim hareketinin yaşandığı bir dönem vardır. Bursa'da da bunun başlangıcını veriyoruz. Buraya geldikten sonar hiç bir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin destek gördükten sonra zaman gelmiş, vakit tamamdır diyorum”

REFAH 'TAMAM İNŞALLAH' DEMİŞTİ

Sarıgül'ün bu konuşması kapatılan Refah Partisi'nin miting meydanlarında "Refah'ın vakti geldi", "Tamam inşallah" şeklindeki sloganlarını akıllara getirdi. Refah Partisi o yıllarda ünlü rock sanatçısı Erkin Koray'ın ismiyle özdeşleşen 'Fesüphanallah' şarkısını değiştirmiş, 'Yok mu çaresi dostlar?' sözünün ardından 'Var Refah Partisi' ve 'Tamam İnşallah' demişti.

SARIGÜL ERBAKAN GİBİ KONUŞTU

Bursa Fomara Meydanı'nda yaklaşık 5 bin kişiye seslenen Sarıgül, “Bursa'ya gelirken Allah'ın izniyle ikinci parti olarak geldik. Ama görüyorum sizlerden sonra inşallah birinci olma yolunda ilerleyeceğiz” diye konuştu. Sarıgül, her zorluğun aşılabileceğini, her şeyin çaresinin bulunabileceğini, yeter ki haktan hukuktan, adelet duygusundan ayrılmamasını istedi.

"BİSMİLLAH DİYEREK BAŞLAYACAĞIZ"

Konuşmasında 15 Ocak'ta İzmir'e gideceklerini bildiren Sarıgül, CHP lideri Deniz Baykal’ı kastederek, “O zalimin İzmir uzantılarına sesleniyorum. Yapmayın, etmeyin. Ocağın ikinci haftası ‘Bismillah’ deyip gideceğiz. Çömezlerini gönderme. Gücün yetiyorsa kendin gel. Zalimlerle bugüne kadar hep uğraştım bundan sonra da hep uğraşacağım” diye konuştu.