BIST 10.343
DOLAR 32,66
EURO 35,13
ALTIN 2.445,50
HABER /  GÜNCEL

Saraçoğlu'ndan Van'a yardım konvoyu

Fenerbahçeli taraftarlar, Van'da meydana gelen deprem nedeniyle depremzedelere yardım kampanyası düzenledi.

Abone ol

Yapılan organizasyonda taraftarların hazırladıkları yardım kolileri yarın saat 15.00'e kadar Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanındaki Biletix gişesi önünde toplanacak.

İnternetteki ''www.12numara.org'' adresli web sitesinde yapılan duyuruda toplanacak kolilerin ise Kadıköy Belediyesi'nin sağlayacağı araçlar tarafından Van'a götürüleceği bildirildi.

Yardım kampanyasına katılımı arttırmak ve hain terör saldırılarında verilen şehitler ile depremde yaşamını yitirenleri anmak adına tarih olarak Cumhuriyet Bayramı'nın kutlanacağı yarının seçildiği bildirildi.

Duyuruda yardım kolileri hazırlanırken içinde bulundurulması istenen malzemeler de sıralanarak, kolilerin mümkün olduğunca listeye sadık kalarak oluşturulması yönünde çağrı yapıldı.

Bu arada, aynı internet sitesinde yapılan duyuruda yarın akşam Bağdat Caddesi'nde fener alayına katılınacağı belirtilerek ''Şehit düşen kahraman Türk askerlerimiz ile polislerimizi ve depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı anlamak üzere fener alayına katılacağız'' denildi.