BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Sapıklıklarını 220 CDye sığmış!

İstanbul'da yakayı ele veren sapık, emniyetin 3. katından aşağıya atladı. Evinden çıkan CD'ler ise mide kaldırdı.

Abone ol

Tecavüz suçuyla aranan sapık, karakolda hayatına son verdi. Evinde yapılan aramada tamamı çocuk mağdurlara ait 2 bin fotoğraf ve video ele geçirildi

Hükümet cinsel saldırı ile ilgili eylem planı hazırlarken, taciz ve tecavüzün ardı arkası kesilmiyor. Kan donduran son olay, İstanbul Beykoz'da yaşandı. Geçen hafta bir aile, kayıp kızları için polise başvurdu. Ekipler, kız çocuğunu aramalarının 3'üncü gününde buldu. Araştırmada çocuğun tacize uğradığı belirlendi. İfadeler ışığında tecavüz zanlısı Orhan Leflef'in (54) evine baskın düzenlendi. Ancak Leflef adreste yoktu.

2 KİŞİ DAHA GÖZALTINDA

Evdeki incelemede içinde çocuk pornosu ve fotoğrafları bulunan 220 CD ele geçirildi. CD'lerin içinde zanlının taciz ve tecavüzde bulunduğu mağdurlara ait 2 bin fotoğraf ve video tespit edildi. Aramalarına devam eden ekipler, Leflef'i bir kafede yakaladı. Zanlı, ifadesi alınmak üzere Beykoz İlçe Emniyet Amirliği'ne götürüldü. Bir odada bekleyen Leflef, polislerin bir anlık dalgınlığından faydalanarak 3. kattan atlayıp intihar etti. Bu arada polis Leflef'e çocuk temin ettiği iddia edilen iki kişiyi daha gözaltına aldı.

AİLELER PANİKTE

Polis video ve görüntüleri incelediğinde korkunç bir gerçeği ortaya çıkardı. Evde küvet ve çeşitli yerlerde çekilmiş fotoğraf ve videoların Leflef'in tecavüz ve cinsel tacizde bulunduğu çocuklara ait olduğu belirlendi. Polis şu ana kadar görüntülerden tespit ettiği 16 çocuğun ailelerine ulaşırken bu sayının artabileceği belirtildi. Bu arada polisin ulaştığı çocukların yakınları adliyeye giderek ifade verdi.

AKRABAM DİYORDU

Orhan Leflef'in uzun yıllar İsviçre'de çalıştıktan sonra 15 yıl önce emekliye ayrılıp Türkiye'ye geri dönüş yaptığı öğrenildi. Beykoz Rüzgarlıbahçe'deki evinde tek başına yaşayan Leflef'in evinin camlarındaki oyuncaklar dikkat çekti. Bu arada komşuları Leflef'in hiçbir hareketinden şüphelenmediklerini, evine getirdiği çocukları ise 'akrabam' diye tanıttığını söyledi.