BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Sapık sigarasını unutmuş

Anneye tecavüze kalkışıp, babayı öldüren sapığın yakalanmasına çalışılıyor.

Abone ol

Ümraniye’de önceki gün sabaha karşı girdiği evin sahibi Necmettin Uyanır'ı silahla öldüren, karısına da tecavüz etmek isteyen zanlının yakalanması için geniş çaplı operasyon yapılıyor. Cinayetin görgü şahidinin olmaması polisin işini zorlaştırırken, anne Meltem Uyanır eşkal verebilmek için sık sık polis tarafından sorgulanıyor.

Ümraniye Mustafa Kemal Mahallesi'de önceki gün meydana gelen korkunç cinayetle ilgili Ümraniye polisi ve cinayet masası ekipleri seferber oldu.

Cinayetin tek tanığı olan Meltem Uyanır, 1 aylık çocuğunu emzirmek için dün kısa süreliğine evine gelirken ifade için tekrar gözaltına alındı. Evde yaşanan boğuşma sırasında hayatını kaybeden Necmettin Uyanır'ın kendi halinde ve düşmanı olmayan bir insan olarak tanımlanması üzerine verilen eşkal doğrultusunda aramalar yapılıyor.

1.70 boylarında, kısa saçlı ve giydiği balıkçı yaka kazağın yakalarını burnunu kadar çektiği ifade edilen zanlının, Uyanır çiftine "İsmail Kara’yı arıyorum" demesi ve evden sadece değersiz bir çocuk bileziği alması dikkat çekti.

Çiftin tüm ilişkilerini sorgulayan dedektifler, katil zanlısının bıraktığı şapka ve sigara paketini en güçlü delil olarak inceliyor. Cinayetin ardından birinci kattaki evden atlayarak kaçan katil zanlısının, ağırlığıyla bıraktığı iz de incelemede dikkate alındı.