BIST 9.109
DOLAR 34,23
EURO 37,63
ALTIN 2.920,55
HABER /  GÜNCEL

Sapık herif kızı sakızla kandırmış

Küçük kızı sakız alıp, bahçeye götürdü. Oracıkta tecavüze uğrayan çocuk, aylarca kimseye bişey söyleyememiş!

Abone ol

Malatya merkez Orduzu beldesinde yaşayan Ç. ailesi, aniden rahatsızlanan 12 yaşındaki kızları F.'yi hastaneye götürdü. Malatya Devlet Hastanesi'nde yapılan muayenede ilköğretim 7. sınıf öğrencisi F.Ç.'nin 6 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KORKUP SÖYLEMEMİŞ

Tecavüze uğradığında 11 yaşında olan F.Ç., ifadesinde, "Ben ve arkadaşlarım 6 ay önce mahallemizde bulunan bakkal dükkanının yakınlarında oyun oynuyorduk. İsmini bilmediğim 33 yaşlarında, uzun boylu, zayıf, sakallı, dalgalı ve siyah saçlı, kirli kıyafetli biri yanımıza geldi. Elindeki sakızları bize dağıttı. Sonra bana bahçede bazı işlerine yardım etmemi istedi. Bahçeye gittiğimizde bana tecavüz etti. Olayı anlatmam durumunda ailemin, beni ve annemi öldüreceklerinden korktuğum için söylemedim. Sapığın bir an önce yakalanmasını istiyorum" dedi.

Sakız vererek kandırıldığını anlatan F.Ç. zanlının adını bilmediğini, ancak görmesi durumunda tanıyacağını kaydederken, Malatya Emniyet Müdürlüğü zanlıyı yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

ÖĞRETMEN OLMAK İSTİYOR

Henüz 2 yaşındayken babasının, annesi ve iki kardeşiyle birlikte kendilerini terk ettiğini belirten F.Ç., dedesiyle birlikte yaşadığını ifade etti. Okuyup öğretmen olmak istediğini anlatan F.Ç., aile ekonomisine katkı sunmak için okuldan artan kalan zamanında annesiyle birlikte kayısı paketleme fabrikasında çalıştığını söyledi. Hamile kalması ile ailesinin maddi durumunun düşük olması nedeniyle Malatya Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce koruma altına alınacak olan F.Ç., ailesinden ayrılmak istemediğini söyledi.