BIST 9.955
DOLAR 34,04
EURO 38,01
ALTIN 2.833,18
HABER /  GÜNCEL

Sapığı içtiği su ele verdi

Bursa'da kız çocuklarını taciz eden sapığı içtiği su ele verdi.

Abone ol Bursa'da, 3 kız çocuğu 10 kadına evlerinde cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla aranan zanlı, son girdiği evdeki su bardağında bıraktığı parmak izinden yakalandı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, merkez Osmangazi ilçesinde son 5 ayda kız çocukları ve kadınların evlerinde kimliği belirsiz bir kişinin cinsel tacizine uğradığı ihbarı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Zanlının, kapı zillerine bakarak ev sahibinin ismini öğrendikten sonra girdiği evde, ''Ben sizin babanızın yakınıyım. Cep telefon numaramı kaydedin. Babanız gelince beni arasın'' dediği, daha sonra karşısındaki kadın veya kız çocuğundan su istediği belirlendi.

Getirileni içtikten sonra bir bardak su daha istediği ve evde başka kimsenin olmadığını anlayınca içeri girdiği anlaşılan zanlının, bıçak zoruyla cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.

Güvenlik güçleri, taciz mağdurlarının verdiği bilgiler doğrultusunda robot resmi de çizilen zanlının, Başaran Mahallesi'nde son girdiği evde kullandığı su bardağındaki parmak izini buldu.

Zanlının parmak izinin, 18 yıl önce Kars'ta bir kişiyi bıçakla yaraladığı öne sürülen Yunus Y'ye (33) ait olduğunu belirleyen güvenlik güçleri, daha sonra bu kişiyi yakaladı.

Gözaltına alınan zanlının, sorgulamasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.