BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Saniye saniye dehşet anı VİDEO

Büyükçekmece'de silahlı saldırıya uğrayan gencin görüntüleri kameralara böyle yansıdı.

Abone ol

İstanbul Büyükçekmece'de, 20 yaşındaki Mahsun A., nişanlısı Güler Baysan'la birlikte sağlık raporu almak için hastaneye gittiği sırada kerdeşinin silahlı saldırısına uğradı. Mahsun A. yaralanırken, olay güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

Kaymakamlık binası önünde meydana gelen saldırıda, elinde tabanca olan 17 yaşındaki A.A., önünde yürüyen ağabeyi Mahsun A. ve nişanlısı Güler Baysan'ın yanına koşarak yaklaştı. Çifte yaklaşmasının ardından silahını art arda ateşleyen A.A., yere yığılan ağabeyi Mahsun A.'ya yerde de ateş etti. A.A., saldırının ardından silahı yere bıraktı ve ellerini havaya kaldırdı ve Kaymakamlık binasında görev yapan polislere teslim oldu. Ağır yaralanan Mahsun A. ise çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tüm bu yaşananlar, Kaymakamlığın güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Gözaltına alınan A.A., sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. A.A.'nın Mahsun A.'yı Kars’ta bulunan büyük ağabeylerinin eşiyle ilişkiye girdiği iddiasıyla hedef aldığı öğrenildi.