BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33
HABER /  GÜNCEL

Sanal alemin gül bahçesi

2 seneden bu yana yayın yapan www.gulsehri.com sitesinde kelimenin tam anlamıyla yok, yok! Sitede aşktan evliliğe, sevgiden dostluğa kadar herşeyi bulmak mümkün...

Abone ol

Site 2003 ekim aylari gibi bir zamanda acilmis.. daha yeni denilecek kadar kisa bir sure olmasina ragmen iyi bir cikis yakalayabilmis. Ziyaretcilerin internette aradığı birçok konuyu ele almış. Adından da belli oldugu gibi gül şehrine donmus bir site.

Gül ile alakali ne ararsaniz var.. Örnegin: gul e-kartlari, slayt gosterimleri, siirli gul kartlari flash e-kartlar..her tur ekart bulabilirsiniz.

Siteye ilk girdiginizde dikkati ceken en onemli hususta fon muzigi.İnsani bir yerlere goturen bu muzik ile internetde gezmeyi birakip saatlerce bu muzigi dinlemek istegi doyuyor.

O muzik cala dursun biz yine soyle bir goz atmaya devam edelim..Ana menude ilk goze carpan sey " japonya " linki... Neden japonya?

Bizim de ilgimizi cekti ve sorduk..megerse site sahibi japonyada yasiyormus..Ve bu uzak dogu ulkesini merak eden turk dostlarina bir nevide olsa tanitmak amaciyla eklemis bu linki..linkde yok yok.japonca alfabesi " hiragana,katagana,kanji " ogrenmek isteyenlere cok kolay aciklamali japonca derslerine yer vermis..

Japonya kulturune cok zengin bir icerik katmis..japonya sehir sehir resimleri,festivalleri,dini ozel bayramlari,japon yemekleri ve yasamdan kisa kesitler
anlatilmis. Tabi ki japonya ve kulturu varda turkiye yokmu diyeceksiniz..

O da bulunuyor sitede. Bunu da japonyadaki dostlarina turkiyeyi tanitmak amacıyla eklemis. Güzel yurdumuz Turkiye'nin tum sehirlerin resimleri,yemek tariflerimiz,kulturel eski kiyafetlerimiz ve en onemliside Mustafa Kemal Ataturk'un gecmisi ve oz degislerine yer verilmis.

Sitede en genis baslik ailem: basligi icinde "kadin,erkek,cocuk" basliklarila, cok genis bir icerik var "kadin"baslik altinda aradiginiz ve sorunlariniza en kisa yanitlar bulabileceginiz zengin bir icerik menusu var..

Evlenmeye kalktiniz ama ne yapacaksiniz bilemiyorsunuz?
size hepsi sirayla tarif edilmis..gelinlik kiralamadan tut dugun gecenize kadar..cocuk bolumunde'de cocuk dogduktan sonra karsimiza cikabilecek en hassas hususlara deginmis.

Bebek isimLeri,Bebek Bakımı,Çocuk psikolojisi,Dis Sagligi,Çocuk Hakları ve dahasi.. Sitede birde "askca" diye bir menu acilmis buda hepimizin en cok ilgilendiren bolumu..

Herkesin genc ruhuna el vermis bu baslik cok hos cidden..asikmi oldun? İşte tam yerindeyizdiyoruz ve ask hakkinda bilmek istediginiz herseyi bulabilirsiniz.. Örnegin askinda 50 belirtisi veya 99 ogutu oldugunu biliyormuydunuz? site sahibinin ellerine saglik diyoruz ve nice basarilarinin devamlarini diliyoruz..

                                    www.gulsehri.com