BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Samsun kötü gidişe 'dur' dedi!

Samsunspor, kötü gidişe sahasında oynadığı ve 3-1 kazandığı Adanaspor galibiyetiyle 'dur' dedi.

Abone ol

Samsunspor-Adanaspor karşılaşması sağanak yağış altında başladı.

Taraftarların teknik direktör Hüseyin Kalpar'a "Huzurevine" sloganlarıyla devam eden karşılaşmada, iyi bir performans sergileyen Samsunspor, kötü gidişata son noktayı koydu. Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, maçı taraftarların arasında izlerken, bir gurup taraftar ise içeri alınmadıkları için stat dışında slogan attı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, sahaya kazanma inancıyla çıktıklarını ve bunu başardıklarını söyledi.

Oyuncuların kazanabilme adına büyük bir başarı gösterdiğini, bunu da sahaya en iyi şekilde yansıttığını belirten Kalpar, "Futbol adına güzel bir karşılaşma oldu. Hiçbir zaman Hüseyin Kalpar kazanmaz veya kaybetmez. Bu bir takım işidir. Takım ya kazanır ya kaybeder. Takım kazandı. Kendi sahamızda iki maç oynadık. Oyuncularımı gösterdikleri arzu ve istekten, kazanmak için ortaya koydukları performans için kutluyorum. Hak ettiğimiz bir maçı kazandık" dedi.

Kucağında oğlu ile basın toplantısına gelen Ersin, Adanaspor maçının önemini bilerek sahaya çıktıklarını, Samsun halkına daha iyi skorlar hediye etmek istediklerini belirtirken, Kemal ise kazanılması gereken bir maç olduğunu bildiklerini, iyi bir seri yakalayarak üst sıralarda yer almak istediklerini kaydetti.

Adanaspor Teknik Direktörü Cemal Gürsel Menteşe, "Biz kazanmak için geldik. İlk yarıda istediğimiz ve planladığımız gibi gitti. İki gol pozisyonumuz vardı. Tabii özellikle deplasmanda gol pozisyonları değerlendirmezseniz gol yerseniz. İkinci yarı farklı bir Adanaspor vardı. Samsunspor bizden daha iyi oynadı, yakaladığı pozisyonları gole çevirdi. Bundan sonrası oturup değerlendireceğiz" diye konuştu.