BIST 8.898
DOLAR 34,17
EURO 37,75
ALTIN 2.913,20

Şampiyon kupasını aldı

Şampiyon kupasını aldı

Süper lig şampiyonu bursaspor, özel uçakla getirilen kupasını atatürk stadı'nın tribünlerini tamamen dolduran taraftarlarının çoşkulu gösterileri arasında futbol federasyonu başkanı mahmut özgener'den aldı.

Şampiyon kupasını aldı

Süper Lig şampiyonu Bursaspor, özel uçakla getirilen kupasını Atatürk Stadı'nın tribünlerini tamamen dolduran taraftarlarının çoşkulu gösterileri arasında Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'den aldı.

Şampiyon kupasını aldı

Pazar akşamı Beşiktaş'ı 2-1 yenerek şampiyonluğunu ilan eden Bursaspor'un kutlamaları, bugün saat 19.00'da Özlüce Tesisleri'nde başladı. Üzerinde "2009-2010 Süper Lig Şampiyonu" yazılı üstü açık otobüse binen Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve yeşil beyazlı futbolcular, kent merkezine hareket ettiler. Bu arada futbolcular, Trabzonspor formasını elden ele geçirerek salladılar.

Şampiyon kupasını aldı

FUTBOLCULARA ALKIŞ

Yüzlerce taraftarın araçlarıyla eşlik ettiği Bursaspor konvoyu, daha sonra Acemler, Çekirge, Altıparmak ve Heykel güzergahını izlediler. Kafilenin caddelerden geçişi sırasında yolların kenarlarında yeşil beyaz kıyafetleriyle bekleyen Bursalılar, futbolcuları hem alkışladılar, hem de "şampiyon, şampiyon" diye sevgi gösterilerinde bulundular

Şampiyon kupasını aldı

TARAFTARLARINI SELAMLADILAR

Başkan Yazıcı ve Ertuğrul Sağlam el sallayarak, ligi zirvede tamamlayan yeşil beyazlı futbolcular da Bursaspor bayraklarını sallayarak taraftarlarını selamladılar. Otobüsün geçtiği güzergah, trafiğe kapatılırken karşı yöne giden yollar da kafileyi görmek isteyen araçların durması yüzünden tamamen kilitlendi.