BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  GÜNCEL

Şampiyon iş arıyor

Tekvandoda Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Milli sporcu Sibel Güler, iş arıyor.

Abone ol

Tekvandoda Avrupa Şampiyonu olarak altın madalya kazanan Milli sporcu Sibel Güler, gelecek kaygısı yaşadığını belirterek, iş aradığını söyledi.

Almanya'nın Bonn kentinde geçen hafta yapılan 17. Avrupa Büyükler Tekvando Şampiyonası'nda 67 kiloda yaptığı tüm karşılaşmalarını kazanarak birincilik kürsüsünde yer alan milli tekvandocu Sibel Güler, işsizlikten yakınıyor.

2004 yılında Norveç'teki Avrupa Şampiyonası'nda, 2005'te İzmir'deki Üniversite Oyunları'nda ve son olarak Almanya'daki Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya aldığını hatırlatan Güler, tüm bu başarılara karşın kadrolu bir işi olmadığı için kendisini ''işsiz şampiyon'' olarak nitelediğini ve geleceği adına sıkıntılı dönemler yaşadığını söyledi.

İşsizliği konusunda tek yardım beklediği kişinin, sporcusu olduğu Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE) Başkanı Kenan Malatyalı olduğunu belirten Güler, TSE'li yöneticilerin sorununa çare olmaları konusunda yardım beklediğini bildirdi.

Gelecek endişesi duyduğu için kafasının çok rahat olmadığını ifade eden Güler, ''İş sorunumun ortadan kalkması halinde spor hayatıma daha fazla konsantre olacağımdan ve daha büyük şampiyonluklar kazanacağımdan kuşkum yok. Yöneticilerimin elimden tutacaklarına olan inancım çok büyük. Benim tek beklentim bu sorunuma en kısa zamanda çare olunması. Ben de üzerime düşen görevleri yerine getirip, şampiyon olmaya devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın'' diye konuştu.