BIST 9.577
DOLAR 33,99
EURO 37,84
ALTIN 2.823,35
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Sağlık sektörü bilişimle buluşuyor!

Akgün Yazılım, 25 yıllık tecrübesini sağlık sektörüyle buluşturuyor!

Abone ol

Sahip olduğu hizmet kalitesine, tecrübesini ve birikimini katan uzman firma Akgün yazılım, , kurulduğu günden, bugüne kadar ki 25 yıllık bilişim teknolojileri sektöründeki deneyimi ve tecrübesiyle sağlık sektörünü bilişim dünyasıyla buluşturdu.

İleri teknolojik yatırımlarıyla Ankara’nın her geçen gün gelişen lokasyonu bağlıca bölgesinde ki yeni plazasında konuklarını ağırlayan Akgün, sağlık çalışanlarına yönelik olarak hazırladığı bilişim seminerinin ardından büyük bir katılımın eşliğinde resmi açılış törenini yaptı.

Seminerde Akgün yazılım Genel Müdürü Sayın Temel Akgün’ün yaptığı açılış konuşmasının ardından TBMM sağlık,aile,çalışma ve sosyal işler komisyonu başkanı  milletvekili Sayın Cevdet Erdöl de  akgün yazılımın tıp bilişimine yarattığı katma değer ve ülkemizde sağlık bilişiminde yaptığı ar-ge yatırımlarının değerini anlatan bir konuşma yaptı.

Sağlık bilişimi alanında  konunun uzmanı yöneticilerinde sektörel bilgiler verdiği,   bilgilendirici sunumların yer aldığı  seminerin ardından 15:00 da Eski devlet bakanı Sn.. Faruk Nafiz ÖZAK ,TBMM Sağlık,Aile,Çalışma ve Sosyal işler komisyon başkanı Sayın Prof.Dr.Cevdet ERDÖL,Çevre  ve Şehircilik bakan yardımcısı Muhammed BALTA, gümüşhane Milletvekili kemallettin AYDIN,Gümüşhane Beldiye başkanı  Mustafa CANLI ,Sağlık Bakanlığı İdari mali İşler dairesi Başkanı Sayın Ünal HÜLÜR, Bakanlar, milletvekileri üst düzey bürokratların yanı sıra sektöre yön veren başarılı işadamları katıldı. Akgün yazılım açılış töreninde sektördeki 25. Yıllık tecrübesini, büyük bir coşkuyla kutlamanın haklı gururunu yaşadı.