BIST 9.774
DOLAR 34,05
EURO 37,88
ALTIN 2.799,16
HABER /  GÜNCEL

Sağlığına kavuşan Turgut'tan ilk yazı

Aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Serdar Turgut sağlığına kavuştu. Uzun bir aradan sonra espirili bir yazı kaleme alan Turgut, okurularına hitap etti.

Abone ol

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirildiği sırada aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Serdar Turgut sağlığına kavuştu. Çok kritik günler geçiren Turgut, uzun sayılabilecek bir aradan sonra Turgut, ilk yazısında "Yakın gelecek için planlarım" diyerek okurlarına hitap etti:

- Yeni durumumu hem kendim hem de memleket yararına işe yarar şekilde kullanmaya karar verdim.

İlk önce Süreyya Ayhan'ın bir dizi şanssızlık sonucunda gavurda bırakmak zorunda kaldığı altın madalyayı ülkeme geri getirmeye kararlıyım. Bunun için ilk 'Özel Olimpiyat'a maraton dalında katılacağım. Şampiyon olacağım kesindir.

Bu vatan gorevini tamamladıktan sonra yeni durumumu paraya dönüştüreceğim. Yeni bir yarışma programı planladım ve iyi bir şirket adamı olarak yeni yarışma programımı Show TV'ye baştan sundum.

Bu programı hastalığımın ilk günlerinde yemek yerken planladım. Her lokmamda, çok zor günlerde bana meleklik yapmış olan Rana, her 10 saniyede büyük bir peçete ile ağzımı iyice silmek zorunda kalınca yarışma projesi aklıma geliverdi.

Yarışmanın adı: Onunla Sonuna Kadar Yemek Ye, Parayı Kap!

Yarışma formatı gayet basit olacak: Tüm yarışmacılar stüdyoda kurulacak sofrada benimle birlikte bol soslu spagetti yiyecekler.

Yemeğin sonuna kadar beni seyretmeye dayanabilen kişi de birinci olarak 1 trilyonu kapıp gidecek.

Sonlara doğru ben bir 'Joker teklifi' ortaya atacağım ve beni ağzımdan öpmeye cesaret edecek kişiye ayrıca 2 milyon dolar hemen vereceğimi açıklayacağım!

Bu 2 milyon dolarlık joker teklifi riskli değil, çünkü buna cesaret edecek bir kişinin çıkacağını hiç tahmin etmiyorum. Bu açıklamamı tatminkar bulan patronların içi rahatladı, para harcama riski kat'iyyen olmadığı için ferahladılar.

Yazı: Serdar Turgut
Kaynak: www.aksam.com.tr