BIST 10.487
DOLAR 32,81
EURO 35,08
ALTIN 2.424,56
HABER /  SPOR

Sağlamın galibiyet sevinci

Sağlam, "İyi oyunun öncesinde 3 puan ve morale ihtiyacımız vardı" dedi.

Abone ol

Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında deplasmanda elde edilen 1-0'lık galibiyetle moral bulan Beşiktaş'ta, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "İyi oyunun öncesinde 3 puan ve morale ihtiyacımız vardı" dedi.

Karşılaşma sonrasındaki basın toplantısında Sağlam, istikrarı olan bir takımla yapacakları maçın zor geçeceğini bildiklerini belirterek, "Bu sezonun en sürpriz takımı karşısında zor bir maça çıkacağımızı biliyorduk. İçinde bulunduğumuz durum itibariyle maçta zaman zaman sıkıntılar ortaya çıktı. 90 dakika içinde kalemizde pozisyon vermemiz olumlu. Oyuncularım iyi bir iş çıkardılar, kendilerini kutluyorum. Marsilya maçı öncesinde iyi bir moral oldu" diye konuştu.

Son dönemde taraftarlarını, camiayı ve kendileri için özveride bulunan başkanlarını çok üzdüklerini vurgulayan Sağlam, "Çarşamba günü Marsilya karşısında alacağımız sonuçla onları sevindirmek istiyoruz" dedi.

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner de maç sonrasında, Beşiktaş olarak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönemden geçtiklerini belirterek, "Milli maç nedeniyle lige verilen ara bizim için iyi oldu. Bu sıkıntıların ardından Marsilya maçı öncesinde galibiyete ihtiyacımız vardı. Temennim, bu galibiyet bir serinin başlangıcı olsun. İlk yarı için puan kaybı limitimizi tamamladık. Artık ligi kayıpsız tamamlamak zorundayız" diye konuştu.

Öner, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın hafta içinde transferlerle ilgili yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

"7-8 oyuncunun gönderileceği yönündeki açıklamalar yanlış anlaşıldı. Burada asıl anlatılmak istenen bazı oyuncuların Beşiktaş formasının büyüklüğünün ve ağırlığının bilincinde olmamasıdır. 7-8 oyuncunun, hem maddi, hem de kaliteli oyuncu olarak alınması mümkün değil. Ancak teknik direktörümüzün uygun gördüğü 1-2 oyuncu alabiliriz."