BIST 9.777
DOLAR 34,15
EURO 38,20
ALTIN 2.922,55
HABER /  GÜNCEL

Saffet Sancaklı'nın eşinden kötü haber geldi!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın intihar girişiminde bulunan eşi Hülya Sancaklı yaşamını yitirdi.

Abone ol

İstanbul'da, tabancayla intihar girişiminde bulunan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu.

Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı, tedavi gördüğü hastanede saat 07.30 sıralarında hayatını kaybetti.

19 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDAYDI

Bu sabah hastaneden kötü haber geldi.19 gündür yoğun bakımda tedavi gören Hülya Sancaklı tüm tedavilere rağmen yaşamını yitirdi.

ÇOCUKLARINA NOT BIRAKIP İNTİHAR ETTİ

Hülya Sancaklı intihar girişiminden önce çocuklarına ''çocuklarım beni affedin'' diye not bıraktığı ortaya çıkmıştı.

EŞİ İÇİN DUA İSTEMİŞTİ

TBMM Genel Kurulunda, bu olayın ardından kendisine destek olan herkese teşekkür eden Saffet Sancakl, eşi için dua istemişti.

ALLAH KİMSEYE VERMESİN!

MHP Kocaeli Milletvekili Sancaklı, TBMM'deki görüşmeler sırasında eşinin durumuyla ilgili açıklama yapmıştı. Sancaklı, eşinin durumundan dolayı binlerce telefon aldığını, herkese teşekkür etmek için Meclis’e geldiğini belirterek "Bu olay çok ağır geldi bana. Allah kimseye vermesin. Bir mucize bekliyoruz Allah’tan. Dua ediyoruz hepinizin de dua etmesini bekliyorum. Sevdikleriniz de dua etsin. Olayı yaşadığımda ne gördüm; büyük Türk milleti feraseti de haysiyeti insanlığı şerefi de yerinde duruyor.

HASTANEDEN AÇIKLAMA!

Medicana International İstanbul Hastanesi, 19 gündür yoğun bakımda tedavisi süren MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. 

Medicana International İstanbul Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, "14 Ocak 2017 tarihinde ateşli silah yaralanması nedeniyle hastanemizde ameliyata alınan Sayın Hülya Sancaklı’nın tedavisi, genel cerrahi yoğun bakım ünitesinde devam etmiştir. Ameliyat sonrası devam eden kritik süreç, hastanemiz Nöroşirurji Kliniği Başkanı, Beyin Sinir Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Hidayet Akdemir ve ekibi tarafından titizlikle takip edilmiştir. 19 gündür yoğun bakımda yaşama tutunma mücadelesi veren Sayın Hülya Sancaklı, tüm tıbbi müdahalelere rağmen yaşamsal fonksiyonlarının geri döndürülememesi nedeniyle 01.02.2017 tarihi saat 07.35’te hayatını kaybetmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi .

SAFFET SANCAKLI KİMDİR?

1968 yılında Türkiye’ye göç etmiştir. Eğitimini İstanbul'da Gaziosmanpaşa’da Cemal Gürsel İlkokulu’nda ardından ortaokul ve liseyi Vefa Poyraz Lisesinde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazandı, lakin Beşiktaş futbol kulübündeki futbol kariyeri nedeniyle üniversite eğitimi yarıda kaldı. 2009 yılında tekrar üniversite sınavına girdi ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı. Şu anda üniversite öğrenimini; Anadolu Üniversitesi “Kamu Yönetimi” bölümünde devam ettirmektedir.

ADINI 100'LER KULÜBÜNE YAZDIRDI

Eski Yugoslavya'da Tutin şehrinde 27 Şubat 1966 doğdu. Sırasıyla Kültürspor, Vefa, Beşiktaş, Eskişehirspor, Konyaspor, Sarıyer, Kocaelispor, Galatasaray, Kocaelispor, Fenerbahçe, Konyaspor'da forvet mevkiinde oynadı. olan Saffet Sancaklı, faal futbol yaşantısını 1998-1999 sezonunda Konyaspor'da bıraktı ve FIFA Futbolcu Menaerliği Lisansı aldı. Süper Ligde toplam 130 gol atarak adını 100'ler kulübüne yazdırdı.

24 KEZ MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

24 kez millî takımlara çağrılan Saffet Sancaklı 1 kez Türkiye U-21 ve 20 kez de Türkiye A Millî takımı olmak üzere toplam 21 kez millî takımlar formasını giydı ve bu karşılaşmalarda 6 gol kaydetti, A Millî takımla 1996 Avrupa Futbol Şampiyonasına katıldı. Futbolculuktan sonra Sancaklı Menajerlik şirketini kurup Türkiye'de yerleşik ilk FIFA Lisanslı futbolcu menajeri olarak spor kariyerine bir yenisini ekledi.

Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı'nın bıraktığı intihar notu!

Hülya Sancaklı intihar nedeni oğlu Mert ve kızı Duygu'nun dramı!