BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03

Saat ile Doğulu'dan üzücü haber

Saat ile Doğulu'dan üzücü haber

Kenan Doğulu çifti hakkında ortaya atılan iddia herkesi üzdü.

Saat ile Doğulu'dan üzücü haber

Önce birlikte reklam filminde rol alan ardından da bir animasyon filminin seslendirmesini yapan Beren Saat - Kenan Doğulu çifti hakkında ortaya atılan iddia herkesi üzdü.

Saat ile Doğulu'dan üzücü haber

Beren Saat - Kenan Doğulu çifti, son günlerde peş peşe beraber yaptıkları 2 projeyle birden herkesi şaşırttı. Evlilik öncesi ve sonrası beraberliklerini kapalı yaşamaya özen gösteren, ilişkileri hakkında en özel röportajlarında bile ağızlarından kerpetenle laf alınan ünlü çift, önce beraber reklam filmi çekti, ardından da animasyon filmi seslendirdi.

Saat ile Doğulu'dan üzücü haber

Bugüne kadar Saat ve Doğulu'yu mesafeli duruşları nedeniyle ayrı bir yere koyan sevenleri, sosyal medyada beraber astronomik ücretlerle yaptıkları peş peşe 2 proje üzerine "Onlar da birçok ünlü gibi ilişkilerini sonunda paraya çevirdi" yorumlarıyla ünlü çifti eleştirdi. Ayrıca yıllardır sıkı takipçileri Kenan Doğulu'ya "Aşk ile Yap" şarkısını reklam kampanyası için bestelediği ortaya çıkınca "Nerde o eski Kenan şarkıları?" mesajlarıyla sitem etti

Saat ile Doğulu'dan üzücü haber

Peki ünlü çiftin aile hayatında her şey reklamdaki ya da animasyon filminin tanıtımında kamuoyuna yansıtıldığı gibi güllük gülistan mı? Saat ve Doğulu'nun yakın çevresinden gelen bilgiler hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı yönünde. Özellikle çiftin evlerindeki mutluluklarını gözler önüne sermeyi hedefleyen reklam filminin çekimleri sırasında uzun zamandır devam eden gerginlik, gün yüzüne çıktı.