Rusya'dan Suriye'de şok YPG adımı
Rusya, Suriye'nin kuzeyinde yer alan iki bölgede YPG ile hareket edecek. PKK'nın Suriye'deki kolu olan YPG, Rus askerlerinin iki bölgede kendileriyle birlikte güvenliği sağlayacağını açıkladı.
Haberin devamını okumak için tıklayın.
neredeyse tüm dünya, Türk ve islam düşmanı olmuş,haala içimizdeki hainler imana gelmediler,unutmayın ki myanmar 'dan ibret alınması gerekir ki,gidecek ve sığınacak hiç bir yerimiz yok ,ya olacağız ya da öleceğiz.
ruslar bence türkleri kandırdı ypg konusunda.
rusya afrinden çekilmişti türkiye operasyon yapacak diye.boş laftan başka birşey yaptıgımız yok afrine operasyon olmadı ruslar sen girmezsen ben girerim dedi ve girdi şimdi afrine operasyon yap yapabiliyorsan.
Küfür tek millettir,niye şaşıyorsunuz?
Hmm Demeki Firat Kalkani denen bir gurultuden ibaretmis Bolgedeki guçlerin hepsi bir itibara Sahip sadece Bu Firat Kalkani denen Gucun hiç itibari yok ??? Sebebini Soran olursa Cevap Vermeye hazirim Tabiki sayfa Sansur yapmasa