BIST 9.777
DOLAR 34,17
EURO 38,20
ALTIN 2.924,30
HABER /  GÜNCEL

Ruslanadan şehitlere saygı

Bizim UkraynaPartisi Milletvekili Ruslana, şehit polisler için saygı duruşunda bulundu.

Abone ol

Eurovision Şarkı Yarışması 2004 yılı birincisi ve Ukrayna Devlet Başkanı Danışmanı Ruslana, Antalya'daki helikopter kazasında şehit olan polisler ve Filistin ve Lübnan'da ölenler için saygı duruşunda bulundu.


Ukrayna Devlet Başkanı Danışmanı ve aynı zamanda Naşa Ukraina (Bizim Ukrayna) Partisi Milletvekili Ruslana, Antalya'nın Kemer ilçesi Beldibi beldesinde basın toplantısı düzenledi.

“Benim ikinci ülkem Türkiye” diyen Ruslana, Türkiye'yi çok sevdiğini ve Türkiye'de olmaktan gurur duyduğunu kaydederek, ”Türkiye, her yönden gelişen bir ülke. Türkiye'yi 2 yıldır tanıyorum. Sizin küçük Ruslana'nız olarak sizin için herşeyi yapmaya hazırım. Benim vahşi danslarımı televizyonlarda görebilirsiniz, ancak ben yumuşak kalpli ve iyiliksever bir insanım” dedi.

ŞEHİTLER VE ORTADOĞU'DA ÖLENLER İÇİN SAYGI DURUŞU

Basın toplantısının açılış konuşmasının ardından Ruslana, basın mensuplarını ayağa kalkmaya çağırarak, geçen hafta düşen helikopterde şehit olan polisler ile İsrail saldırıları sonucu Filistin ve Lübnan'da yaşamlarını yitirinler için saygı duşunda bulundu.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Ruslana, “Savaşın olmadığı bir dünya istiyorum. Bu konuda bir milletvekili ve sanatçı olarak ne yapmam gerekiyorsa yaparım. Gerekirse Filistin'e ve Lübnan'a giderek destek olurum” diye konuştu.