BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Roberto CARLOS KONUŞTU

Brezilya Milli Takımı ile kampta olan Roberto Carlos Fenerbahçe'nin yaptığı cazip teklifi değerlendirdi.

Abone ol

Roberto Carlos, transferiyle ilgili son gelişmeleri SABAH'a anlattı: "Fenerbahçe bana reddedilemeyecek bir teklif sundu. Seneye ya R.Madrid ya da Türkiye'de oynayacağım".

Yaklaşık 6 aydır Fenerbahçe'nin gündeminde olan Roberto Carlos, transferindeki son durumu SABAH'a anlattı. Şu an Brezilya Milli Takımı ile kampta olan tecrübeli sol kanat oyuncusu, Selçuk Manav'a çok özel açıklamalar yaptı. İşte Roberto Carlos'un Fenerbahçe konusundaki sözleri ve mesajları...

"Fenerbahçe uzun süredir benimle ve menajerimle temas halinde. İlk görüşmede çok ciddi ve iyi bir teklifle geldiler. Bu teklif gerçekten reddedilemeyecek bir teklif. Ama ben şu anda Real Madrid'in oyuncusuyum. Bu yüzden sadece benim 'evet' demem bir şey ifade etmiyor. Kulübümün de beni bırakma konusunda karar vermesi gerek. Ama Fenerbahçe beni almakta ısrarlı ve bu ısrarı Real Madrid'e de gösterirlerse Türkiye'ye gelebilirim."

DURUMUM BELLİ DEĞİL
"Şu anda Dünya Kupası'ndayım. Bu nedenle transferdeki son gelişmelerden haberdar olamıyorum. Ama menajerim Jorge Mendez tüm gelişmeleri biliyor. Zaten bu transferdeki vekilim Jorge Mendez. Fenerbahçe ile temasları da o sağlıyor. Yakın gelecekte birçok şey netleşecektir. Ama henüz nihai bir karar verilmiş değil." "Real Madrid ile çok iyi bir sezon geçirdiğimiz söylenemez. Orada birçok konuda belirsizlikler var. Bu nedenle benim durumum da belirsiz. Çünkü yönetim ve hoca olarak kimin geleceği benim geleceğimle ilgili durumu değiştirebilir. Şunu söyleyebilirim. Başka teklifler de var ama seneye ya Real Madrid'de kalırım ya da Fenerbahçe'de oynarım. Yani şanslar yüzde 50."