BIST 10.682
DOLAR 32,54
EURO 35,09
ALTIN 2.465,68
HABER /  MAGAZİN

Robbie Williams pes dedirtti

Ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ın ilaç ve madde alışkanlığının boyutları şaşkınlık yarattı.

Abone ol

İlaç bağımlılığı dolayısıyla tedavi gördüğü açıklanan ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams'ın ilaç ve madde alışkanlığının boyutları şaşkınlık yarattı.

The Sun gazetesinin haberine göre, ayrıldığı eski grubu Take That'ın yeniden birleşerek turneye çıkması ve albüm çıkarması, Williams'ın solo çalışmalarını gölgede bıraktı ve ünlü şarkıcı bu yüzden depresyona girdi.

İngiltere'nin, tekrar birleşen Take That grubunu giderek yeniden sevmeye başlamasını, daha fazla reçeteli ilaçla atlatmaya çalışan Williams, sonunda dün 33. doğum gününü kutlarken tedavi görmeye karar verdi.

Williams'ın gençlerde intihar eğilimi yarattığı gerekçesiyle tartışmalı bir antidepresan olan ve reçeteyle satılan "seroxat" adlı ilacın esiri olduğunu yazan The Sun gazetesi, ünlü şarkıcının gözüne saat 04.00 veya 05.00'e kadar uyku girmediğini ve bu nedenle çok sayıda uyku hapı tükettiğini bildirdi.

Gazete, Robbie Williams'ın ayrıca her gün 36 fincan süper sert çift espresso kahve, 60 tane sigara ve 20 kutu civarında enerji içeceği tükettiğini yazdı. Williams'ın sözcüsü Bryony Watts, 33 yaşındaki şarkıcının ABD'de tedavi edildiğini belirtmiş, kliniğin adı ve Williams'ın ilaç bağımlılığı hakkında bilgi vermemişti.