BIST 10.343
DOLAR 32,67
EURO 35,10
ALTIN 2.446,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Rize Belediyesi araç filosunu büyüttü

Rize Belediyesi makine parkını aldığı yeni araçlarla güçlendirdi. Yeni araçlar şehir turu ile tanıtıldı.

Abone ol

Rize Belediyesi, yeni aldığı 5 aracı bünyesine kattı. Aldığı yeni araçlarla şehirde tur atan belediye çalışanları araçları vatandaşlara tanıttı.

Rize İtfaiyesi önünde düzenlenen törenle tanıtılan araçlar, bir süre önce çıkan arıza sonucu yanan otobüsün yerine alınan halk otobüsü, bir adet itfaiye aracı, iki adet kurtarma aracı ve bir adet zabıta devriye aracından oluşuyor.

Törende konuşan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, 6 yıl boyunca makine parkına yaklaşık 7 milyon liralık araç kazandırdıklarını belirterek, ''Son olarak aldığımız araçlarla yanan aracımızı yeniledik. Zararın bir kısmını firma karşıladı, kalanını da biz ödedik. Ayrıca itfaiye teşkilatımıza 3, zabıta teşkilatımıza da 1 adet olmak üzere toplam 5 yeni araç aldık.'' dedi.

İtfaiyenin çok önemli ve ciddi yangınlara müdahale ettiğini ifade eden Bakırcı, ''Şehir merkezinin dışında da yangınlara müdahale ediyoruz. En kısa sürede yine merdiveniyle şehir merkezinde sokak aralarına yüksek binalara müdahale edebilecek yeni araç alma gayreti içerisindeyiz. Hemşehrilerimize hayırlı, uğurlu olsun.'' diye konuştu.