BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Rijkaardın hedefi UEFAda liderlik

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Dinamo Bükreş ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da hedef liderlik!

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Dinamo Bükreş ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da Teknik Direktör Frank Rijkaard, yer aldıkları F Grubu'nu lider olarak tamamlamak istediklerini söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Dinamo Stadı'nın dışında kurulan basın çadırında düzenlediği basın toplantısında, yarın oynanacak maçla ilgili görüşlerini açıklayan Hollandalı teknik adam, Dinamo Bükreş karşısında deplasmanda alınacak iyi bir sonucun grubu lider bitirme yolunda kendilerine yardımcı olacağını söyledi.

Rijkaard, Dinamo Bükreş'in iyi bir takım olduğunu belirterek, öncelikle rakiplerine saygılarının çok büyük olduğunu söyledi.Hollandalı teknik adam, amaçlarının gruptan çıkmak olduğunu yineleyerek, ''Grubu lider tamamlamak için de çalışıyoruz. Bunun için de Bükreş deplasmanından alınacak iyi bir sonuç bize çok yardım edecektir. Biz de buraya iyi bir sonuç almaya geldik.'' dedi.

İki hafta önce İstanbul'da oynanan maçta Dinamo Bükreş'in iyi bir oyun ortaya koyduğunu ve zorladığını da belirten Rijkaard, ''Özellikle ofansif olarak etkili futbolcuları var. Forvet ve forvet arkasındaki oyuncuları iyi, sağ açıktaki oyuncuları da etkili. İlginç ve enteresan bir maç olacak.'' diye konuştu.

Rijkaard, Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında konuk ettikleri ve 2 - 0 yendikleri Sivasspor maçının iyi geçtiğini ve takımın performansından mutlu olduğunu tekrarlayarak, ancak yarın farklı bir maç oynayacaklarını ve kadronun antrenmandan sonra şekilleneceğini söyledi.

Hollandalı teknik adam, maçın seyircisiz oynanmasının takımı nasıl etkileyeceği yolundaki bir soru üzerine ise, ''Maçı Rumen taraftarların izlemesini isterdim.'' diye cevap verdi.