BIST 9.045
DOLAR 34,26
EURO 37,65
ALTIN 2.889,18
HABER /  SPOR

Rijkaardın biletini kestiği isimler

Galatasaray'da transfer politikası Frank Rijkaard'ın isteğine göre şekillenmeye başladı. İşte topun ağzındakiler..

Abone ol

Caner, Nonda ve Kewell gözden çıkarılan isimler arasında yer alıyor.

DHA muhabiri Kadir Çetinçalı'nın edindiği bilgilere göre Rijkaard, devre arasında başlayacak transfer döneminde sarı kırmızılı kulübün transfer politikasına yön verecek.

Türk futbolunu ve Galatasaray'ı görev yaptığı beş aylık sürede daha iyi tanıyan Rijkaard hem iç transferde hem dış transferde futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel ile ortak hareket edecek.

Rijkaard'ın CSKA Moskova'dan kiralanan Caner Erkin'in performansından memnun olmadığı ve bu futbolcunun sözleşmesindeki opsiyonun uzatılmayacağı gelen haberler arasında.

Hollandalı çalıştırıcının Shabani Nonda'nın yerine daha genç ve etkili bir golcünün transferi için yönetime rapor verdiği ve Kongolu yıldızla sezon sonunda yol ayrımına gidilebileceği öğrenildi.

Gösterdiği performans ile iki sezondur taraftarların sevgilisi durumuna gelen Harry Kewell'ın da sözleşmesinin uzatılıp, uzatılmaması konusunda belirsizlik olduğu belirtiliyor.

Rijkaard'ın, Kewell'ın performansı ve çalışma temposundan memnun olduğu ancak Avustralyalı yıldızın yaşı itibariyla performans düşüklüğüne uğrayacağı hesap edilerek sözleşmesinin uzatılmaması olasılığının ağır bastığı sızan haberler arasında.