BIST 9.577
DOLAR 34,01
EURO 37,84
ALTIN 2.822,99
HABER /  GÜNCEL

Rijkaard erkekse bana cevap versin!

Hıncal Uluç bombalamaya devam ediyor! Bu kez hedefi Fenerbahçe değil Galatasaray... Yönetime neler neler söyledi?

Abone ol

Sabah Gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray Kulübü üyelerine çağrı da bulunarak  “29 Mayıs’taki tüzük kongresi eğer oy kongresine çevrilirse ve bu yönetim indirilirse Galatasaray için ümit doğar” dedi.

Uluç, yaptığı açıklamalarla yine gündeme damgasını vuracak.

İşte o açıklamalar…

- Antalyaspor yenilgisinden sonra Rijkaard “Sorunun kalite olduğu anlaşıldı” dedi. Neler söyleyeceksiniz?

Bence bu itiraftı. Sonunda Rijkaard sorunun teknik kalite olduğunu anlamış bulunuyor. (Gülüyor) Yani insanda biraz utanma olur. Şampiyonluk yolunda yarışan iki takım var. Fenerbahçe ve Bursaspor.  Bu iki takım haftalar öncesinde Galatasaray’ın bırak şampiyonluk yolunda Şampiyonlar Ligi yolunda elediler.

Galatasaray 30. haftaya ancak UEFA için gelebildi.  Fenerbahçe ve Bursaspor puan olarak Galatasaray’a fark attı.  Rijkaard’a soruyorum… Erkekse, onurluysa, futbol adamıysa, futboldan anlıyorsa bana cevap versin.

Galatasaray’a fark atan Fenerbahçe ve Bursapor senin emrinde.  İstediğini bedava alabilir.  Şimdi soruyorum sana…  Galatasaray’a Fenerbahçe’den ve Bursaspor’dan kimi transfer ederdin? Rijkaard’a utanmanın “u”su varsa bu sorunun yanıtını versin. Rijkaard diye diye Galatasaray’ı n çökmesine sebep olan Adnan Polat’a söylüyorum şimdi. Bu söylediklerimi Rijkaard’a tercüme etsin ve cevabı bana bildirsin. Eğer kendisini Galatasaray başkanlığına layık görerek orada oturuyorsa.  Bu çok kolay bir soru.

Benim kadrom yanlış, benim kalitem eksik kendisini ve Haldun Üstünel’i yerin dibine soktu ama Adnan Polat cevap veremedi. Rijkaard, Fenerbahçe ve Bursapor’un ligin bitmesine 4 hafta kala havlu atarak gerisinde kaldı.

TARİHİN EN KÖTÜ TEKNİK DİREKTÖRÜ

Rijkaard, Galatasaray tarihinin en kötü teknik direktörüdür. Birinci haftadan başlayarak kaybedilen her puanın ardından birisini ateşe attı.  Antalyaspor’a yenilince de takımın tümünü ateşe attı.  Kalitemiz noksan diyor.  Kalitesiz olan sensin aslında.  Bu kadar kalitesiz bir adam Galatasaray’a gelmedi.  Lider arkasındakileri harcamaz, arkasındakilere hakaret etmez. Lider sorumluluğu üzerine alır.  Ne zaman Galatasaray puan kaybediyor Keita sattı maçı, kaleci sattı maçı, Elano sattı maçı, Arda sattı maçı oluyor.

POLAT’A MESAJ ATTIM

Rijkaard diye inan eden Adnan Polat’a bir tek şeyi sormak istiyorum .  Maçtan sonra Adnan Polat’a “İnadın yüzünden kendini bitirdin, Galatasaray’ı da” diye mesaj attım.  Antalyaspor karşılaşmasında sahada bir takım var mıydı?  Galatasaray için oynayan bir tane oyuncu hissettiniz mi? Arda sezon başında  Türk futbolunun en iyi marka değeriydi. 

Arda diye bir futbolcu veya ruh kaldı mı? Arda diye bir kaptan, lider kaldı mı? Bir insan ancak böyle çökertilir.  Bir insan böyle bitirilebilir. Adnan Polat ve Rijkaar el ele verdiler ve Galatasaray’ın en büyük değerini sıfırladılar.

ARDA’NIN AKLI VARSA GİDER

Arda’nın eğer aklı varsa Galatasaray’da bir dakika dahi durmaz. Bitti. Çünkü o Fenerbahçe tribününden daha kötü tezahürat yapan kapalı tribün de Arda’yı yaşatmaz artık.  O taraftarlar Galatasaraylı falan değil.  Galatasaray’ın kaptanını bitirmek için kimden emir aldıklarını da biliyorum. Buna alet olan adamlar Galatasaraylı olamaz. Eğer onlar Galatasaraylı ise ben Galatasaraylı değilim.

Hakan Şükür şöyle konuştu, Hakan Ünsal böyle konuştu. Demesinler mi? Adnan Polat yönetiminin,  her şey bittiği zaman takıma el koyup Galatasaray’ı şampiyon yapan ağabeylerine neler yaptığını gördük.  Onlar konuşmayacak da o kapalı tribünde arabesk ağıtlar söyleyenler mi konuşacak. Galatasaray gerçekten bitti.  İtibarı sıfıra inmiş Adnan Polat ve yönetimin de bunları kurtarmasına imkân yok.  29 Mayıs’taki tüzük kongresi eğer oy kongresine çevrilirse ve bu yönetim indirilirse Galatasaray için ümit doğar. Yoksa artık iş işten geçti. Rijkaard’ı göndermesi Adnan Polat’ı kurtarmaz.

BU TAKIMIN ADNAN POLAT'A GÜVENİ YOK

Bu takımın Adnan Polat’a güveni yok.  O Adnan Polat ile bu takım yeniden kurulabilir mi? Hepsini at yeni bir takım kur yine aynı noktaya gelinir. Çünkü Galatasaray futbolcusu Adnan Polat’a inanmamayı öğrendi.  Hakan Şükür’e ihanet, Hasan Şaş’a ihanet,  Hakan Ünsal’a ihanet şimdi de Arda’ya ihanet.  Adnan Polat, Rijkaard’ın sırtını okşayacağım diye, Adnan Sezgin’e vefa duyacağım diye  Galatasaray’ı kurban etti.  Galatasaray, Adnan Polat’tan kurtulmadıkça hiçbir yere gidemez.