BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  MAGAZİN

Rıdvanı çileden çıkaran oyun

Rıdvan Dilmen kendisine oyun oynamaya kalkan Tanju için açtı ağzını yumdu gözünü.

Abone ol

Rıdvan ile Tanju'nun futbol yaşamlarından beridir süren uzun bir dostluğu olduğunu herkes bilir. Rıdvan hocalık yorumculuk derken farklı noktalara gelirken, Tanju ise bir süre ortadan kayboldu şimdilerde ise duyulduğuna göre Fatih Terim'den Milli Takım için görev bekleyenler arasında.

Yıllarında iki dostunun arasına geçenlerde neredeyse kara kedi giriyordu. Tanju atv'de yayınlanan Joker programıyla anlaşıp Rıdvan'a bir şaka yapmak istemiş. Fakat bunun şaka olduğunu anlayan ve bu tür bir "şova alet olan" Tanju'ya Rıdvan Dilmen epey bir sinirlenmiş ve açmış ağzını yummuş gözünü. İşte iki dost arasında yaşanan gerginliği Yeni Şafak'tan Bekir Hazar başlıklı yazısında söyle aktarıyor:

"Beni asıl kızdıran olay koskoca Tanju'nun böyle bir olaya alet olup, şakanın içinde yer alması. Yahu kardeşim sen Tanju'sun, şovmen değilsin... Nitekim milli takımdan görev bekliyor, Fatih Terim bana niye antrenör yardımcılığı gibi görev vermiyor diye hayıflanıyor. E kardeşim sen televizyonlarda şovmenliğe soyunursan, sulu işlerde rol alırsan sana milli takımda görev verilir mi?...”