BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Rıdvan Malatya yolunda!

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Malatyaspor'da çalışmayı düşünebileceğini söyledi.

Abone ol

Rıdvan Dilmen, Turkcell Süper Ligi'ne veda eden Malatyaspor'dan bir menajer aracılığıyla teklif geldiğini, gelecek hafta daha detaylı görüşeceklerini belirtti.

Malatyaspor'da çalışmayı düşünebileceğini belirten Rıdvan Dilmen, gelecek hafta yapılacak görüşmeden sonra kararını vereceğini ifade etti. 2005-2006 sezonuna UEFA hedefiyle başlayan ancak istediği sonuçları alamayarak ikinci lige düşen Malatyaspor'da, son haftalarda takımın başına getirilen teknik direktör Ümit Kayıhan ile yapılan görüşmelerden bir sonuç alınamayınca takımı yeniden Turkcell Süper Ligi'ne çıkaracak teknik direktör arayışlarına başlanmıştı.

MALATYA'DA SESSİZLİK HAKİM
Öte yandan genel kurulun 24 Haziran 2006'da yapılacağının açıklanmasından sonra kulüpte ve kentte bir sessizlik hakim oldu. Başkan Hikmet Tanrıverdi, vali, belediye başkanı, Malatyalı işadamları ve sivil toplum örgütleriyle görüştükten sonra aday olup olmayacağını açıklamıştı.

Yurt dışında bulunan ve yarın döneceği belirtilen Tanrıverdi'nin kararı merakla beklenirken, eski yöneticilerden Haşim Karadağ ve Necip Olgun kongrede başkan adayı olacaklarını açıkladı.