BIST 9.609
DOLAR 33,92
EURO 37,65
ALTIN 2.807,86
HABER /  GÜNCEL

Rıdvan Dilmen sonuca inanamadı

Kadıköy'den gelen sonuç Dilmen'i bile şaşırttı. Şampiyonluk bekleyen usta yorumcu acı konuştu.

Abone ol

Rıdvan Dilmen, NTV'de Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasını değerlendirirken oldukça neşesizdi. Dilmen, Bursa'nın 5. büyük takım olduğunu söyledi. Dilmen, Daum'un gönderilmesi gerektiğini savunurken Fenerbahçe'de Aykut Kocaman çok daha iyi bir isim olarak değerlendirdi.

İşte Dilmen'in sözleri;

Ben bile sustum. Artık lige 5. büyük geldi. Fenerbahçe bugün kazanmak için herşeyi yaptı. Bu olayı artık çok analiz etmek mümkün değil. Bursa'yı kutluyoruz. Fenerbahçeliler için açıkçası çok zor bir gece. Bu kadar fire vermeden gelip burada kaybetti.

Bu sonuca inanmak mümkün değil. Açıkçası Bursa'da bu sonucu beklemiyordu. Ertuğrul Sağlam'ın yaptığı iş çok büyük bir olay.

Yapılan yanlış bir anons, belki de karşılaşmanın sonucunu etkiledi.

LİG'İN BAŞINDA SÖYLESELER GÜLERDİM

Fenerbahçe'nin son haftalardaki performansı şampiyon olmaya yetmedi. Trabzon ilginçtir savunma bile yapamadı. Büyük baskı altında oynadılar. Türk futbol tarihinin en ilginç maçlarından birini gördük. Bursa, UEFA kupası şampiyonluğundan sonra ikinci sıraya yükselmiştir. Bursa'nın şampiyonluğunu ligin başında Bursaspor amigosuna söylesen güler geçerlerdi. Ertuğrul Sağlam adını altın harflerle yazdırdı.

Ben bir Anadolu takımını şampiyon yapamam kimse de yapamaz. Bu inanılmaz bir olay.

"FENER TARAFTARI OLARAK ÇOK ÜZGÜNÜM"

Ben Fenerbahçe taraftarı olarak açıkçası çok üzgünüm.  Formamı giyip maçı izledim. Bugün sabah sorsanız yüzde 80 Fener derdim. Ama bu başka birşey. Fenerbahçeli oyunculara da helal olsun diyorum, yönetimi de kutluyorum. Şampiyonluk evet kayıptır. Bursaspor, Türk futboluna büyük bir tokat atmıştır.

"DAUM GÖNDERİLMELİ"

Şimdi sadece ligle uğraşacaksanız o zaman değişir. Ben Fenerbahçe'nin dünya takımı olmasını istediğim için Daum'un gönderilmesini istiyorum. Açıkçası şampiyon dahi olsa Daum'un gönderilmesi taraftarıyırım. Bizim kulüplerimizin çok önemli takımlar olduğunu bilmemiz gerekiyor. Aykut Kocaman'ın Daum'dan çok iyi bir teknik adam olduğunu biliyorum.

SON DAKİKADA NELER YAŞANDI?

Kadıköy'de önce tribünlerde sevinç yaşandı, ardından da stadın anoncosu herkesin duyacağı biçimde Burssapor karşılaşmasının sonucunu "2-2" diyerek iki kez anons yaptı. Tam o sırada karşılaşma bitti. Saha içerisinde Fenerbahçeli futbolcular kısa süreli de olsa, yapılan anons nedeniyle sevinç gösterisi yaptı. Hatta yedek kulübesindeki teknik kadro bile kısa süreli şampiyonluk yaşadı.