BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Real Madridten yeni transfer

Real Madrid, 27 milyon ABD doları karşılığında Arjantinli orta saha oyuncusu Fernando Gago'yu transfer etti.

Abone ol

Boca Juniors Kulübü, resmi internet istesinden Gago'nun Real Madrid'e transfer olduğunu duyururken, Arjantinli futbolcunun cuma günü Real Madrid ile imza atarak, basına tanıtılacağı ifade edildi.

Verilen bilgilerde, Real Madrid'in Gago'nun 27 milyon dolar olan bonservis bedelini 2 yıl içinde 9'ar milyon dolar olarak 3 taksitte ödeyeceği belirtildi. Real Madrid, kış transfer döneminde şimdiye kadar Fluminese'den 18 yaşındaki sol defans oyuncusu Brezilyalı Marcelo'yu ve River Plate takımından 19 yaşındaki forvet oyuncusu Gonzalo Higuain'i transfer etti.

Öte yandan, La Liga'nın 16. haftasında dün akşam oynanan maçta Real Madrid, kendi sahasında Recreativo'ya 3-0 yenilince büyük bir şaşkınlık yarattı. Real Madrid'İn İtalyan teknik direktörü Fabio Capello, ''Hiçbir açıklanabilir yanı yok. Ne kazanma hırsı, ne kalite, ne de hiçbir şey. 14 oyuncuyu birden değiştiremem. Ne olduysa oyuncuların kafalarıyla ilgili. Oyun sisteminde hiçbir sorun yok. Bu bir kafa sorunu'' dedi.

İspanyol basını da 3 taraftarını trafik kazasında yitiren Recreativo'nun Real Madrid karşısında sezonun en iyi oyununu sergilediği ve Madrid takımını taraftarı önünde ''komik duruma düşürdüğünü'' yazdı.