BIST 8.983
DOLAR 34,24
EURO 37,54
ALTIN 2.873,82
HABER /  GÜNCEL

Rasim Ozan Kütahyalı domuz eti olduğu iddia edilen köfteciyi açıkladı

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, gündeme oturan "köftede domuz eti" skandalına ilişkin konuştu. Canlı yayında Köfteci Yusuf'a seslenen Kütahyalı, "Eğer bu iddialar doğruysa, böyle bir Tarım Bakanlığı raporu varsa bunu açıkla; domuz eti kesinlikle yoktur de ama yalan söyleme." dedi.

Abone ol

Lider Haber TV'de yayınlanan Barometre programında konuşan Rasim Ozan Kütahyalı, domuz eti iddiaları nedeniyle gündeme gelen restoran zinciri Köfteci Yusuf'u açıklama yapmaya davet etti.

Kütahyalı, iddiaların doğrulanması ya da yalanlanması gerektiğini vurgulayarak, açıklama yapılmaması durumunda konunun büyüyebileceğini ifade etti.

“ŞU AN ORTALIK YIKILIYOR”

"Köfteci Yusuf olarak bir açıklama yap" diyen Rasim Ozan Kütahyalı, “Şu an ortalık yıkılıyor. Türkiye'de Köfteci Yusuf şu an Türkiye’nin gündeminde. Gıda Dedektifi Musa Özsoy seni ifşa etmedi ama rapor onda. Köfteci Yusuf olarak bu iddialara karşı bir açıklama yap. Senin çiftliğinde mi domuz eti bulundu yoksa sana tedarikçi firma mı verdi? Eğer bu iddialar doğruysa, böyle bir Tarım Bakanlığı raporu varsa bunu açıkla; domuz eti kesinlikle yoktur de ama yalan söyleme. Ya da bak doğruysa tedarikçi firmadan dolayı de. Ben yanında olacağım” dedi. 

"AÇIKLAMA YAP DÜRÜST OL"

Kütahyalı, iddiaların doğrulanmaması halinde markanın itibar kaybedebileceğini belirterek “Köfteci Yusuf'un çökmesini istemem. Sevgili Köfteci Yusuf rica ediyorum bunu toparla. Sevgili Köfteci Yusuf hakkında kesinleşmiş bir şey yok ama bununla ilgili açıklama yap. Dürüst ol. Biz senin yanındayız. Gel bağlan, haftaya programa katıl, çekinme. Doğru değil ve bizim çiftliğimizden değil, şu tedarikçi bize vermişti bir kere rastlandı de” ifadelerini kullandı.