BIST 9.002
DOLAR 34,18
EURO 37,08
ALTIN 2.978,34
HABER /  SPOR

Rakibimize pozisyon vermedik!

Ersun Yanal, Kayserispor maçında aldıkları 2-1'lik galibiyetin, prestij açısından önemli olduğunu söyledi.

Abone ol

Ersun Yanal, maçın ardından yaptığı açıklamada, Kayserispor'un bir kaç sezondur önemli oyuncuları ve performansıyla gözde bir takım olduğunu belirterek, ''Bu takıma karşı oynayacağımız ve prestij açısından önemli maçı kazanmak istiyorduk. Oyuna golle başladık ve oyunun kontrolü bizdeydi. Rakibimize fazla pozisyon vermedik'' dedi.

Yedikleri goldeki pozisyon hatasının dışında maçın genelinde üstünlüğü sağlayan ve pozisyon üreten tarafın kendileri olduğunu ifade eden Yanal, ''Ama en önemli sorunumuz olan skor üretememe problemimiz sürdü. Son vuruşlarda, oyuncularımızın üzerlerine düşen yükün gerilimini taşıyamamaları yüzünden bazı pozisyonları harcadık'' diye konuştu.

Yanal, prestij açısından önemli bir galibiyet aldıklarını sözlerine ekledi.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını söyledi.

Oyuna hakim olan, oynamak isteyen tarafın Kayserispor olduğunu vurgulayan Kafkas, ''Maalesef 2 kötü gol yedik. Ama bunlar futbolun içinde olan şeyler. İyi bir maç oldu. Temposu yüksek bu maçta her iki takım da kazanmak için iyi mücadele etti'' dedi.

Bu maçta Avrupa kupalarına katılma adına büyük bir yara aldıklarını dile getiren Kafkas, ''Kazanmak için gelmiştik. Hak etmediğimiz bir yenilgi aldık. Ama Avrupa kupaları için, Fortis Türkiye Kupasından işimizi görmeye çalışacağız. Zaten yarı finaldeki ilk maçımızı kazandık. Kupayı Kayseri'ye getirmek için çok büyük bir mücadelemiz var. İnşallah bunu başarır, oradan Avrupa'ya gideriz'' diye konuştu.

Gazetecilerin, maçın başında bordo-mavili taraftarların kendisini tribüne davet ederek alkışlamasıyla ilgili sorusunu ise Kafkas, ''Trabzonspor'da sadece futbol oynamakla kalmadım. Çok güzel günlerim geçti burada. Burada kimlik buldum ve Trabzon'u çok seviyorum. Taraftarlara teşekkür ediyorum'' diye yanıtladı.