Prens Selman, Bahreyn Prensi İsa Al Halife'yi burnundan öptü
Suudi Arabistan'da düzenlenen, ABD Başkanı Joe Biden'ın da katıldığı Cidde Güvenlik ve Kalkınma Zirvesi için ülkesine gelen liderleri Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Selman karşıladı.
Haberin devamını okumak için tıklayın.
Yarımlara bakıyorum da Mesele Araplar olunca alttaki bazı yorumcular havlamaya başlamamış!!!!
Ya arap dostlarımız kızmasın da, bir konuyu hep merak etmişimdir: Onlar, giyidkleri entari benzeri beyaz kostümlerinin altında don da giyiyorlar mı, giymiyorlar mı? Hani sokakta arkadan o entari benzeri giyecekle gezen bir arap gördüğümüzde, ışık durumuna göre arkalarında leke görünüyor da. Hani bilhassa tuvaletten çıktıkları zaman. Bilen varsa bi zahmet yanıtlasın. Hani bunu , lütfen hakaret olarak algılamayın, sadece gerçekten merak ediyorum.
Arap degilmi işte
Bu mesele o kadar önemli değil de , son edindiğim bilgilere göre bizimkiler de BAE' ye ve Suudi elitlerine AKP'lilerin kızlarını ve kadınlarını, arzu ederlerse, dolar karşılığında cariye ve köle olarak satışa sunacaklarmış. Bana inanmayan BAE gazetelerine bir baksın.
İçerdeki ABD kemiği yalayanlar adamın anlindan öpmesi ni kendi içlerindeki pisliğe göre değerlendirip İslam'a havlıyorlar aslında ,direk islam düşmanıyım diyemeyince böyle müslümanı reisi bahçeliyi görünce pisliklerini dışa vuruyorlar
Bu bedevi barbar araplar Türkleri kılıç zoruyla kendi geleneklerini din diye kabul ettirdiler malesef.
Fetocu Şemsi, sen bunu sakın hacca gittiğinde söyleme, seni bir stadyumun ortasına alıp herkesin önünde kelleni koparırlar mazallah. Sonra Pensilvanyadaki dedene kavuşamazsın
Rıfat Arabistan bizim toprağımız Osmanlı toprağı sen Amerika'ya git
Bütün Türkiye Arabistan'a gider hac eder gelir orasında bizim yurdumuz Osmanlı toprağı, siz defolun pensilvanyaya gidin
Fetocu ahmak mustafa. Türk yurdundan def olup gidebilirsin arabistana. Bol bol sakallarınızı öpüp koklarsınız.
Bilgehan adlı rumuz kullanıcısına, Türkler ne zaman dan beri kılıç zoruyla başkalarının gelenek göreneklerini aldı? Sen rumuz olarak bilge han yazmışsın ama Türk tarihinden bir haber yaşıyorsun. Bu arada Araplara laf söyleyen arkadaşlar, müslüman Araplarla, müslüman olmayan vahhabi Araplarını karıştırmayın. Ve şu an Arap dünyasının bir çok ülkesini bu vahhabi mezhebinden olan ama asla müslüman olmayan Araplar yönetiyor. Bu ayrımı yapin bı zahmet.
Erich Honecker ve Gorbachow Dudak dudaga öpüsmüsdü o resimden sonra her seferinde kontol ederdim Erkeklikde bi sorun olmusmu diye.
Oglanci Araplar. La bunlar varya bunlar birbirlerinden Çocukda yapar yakinda.
Araplarda oglanci olmaz fetoda olur oglan
Öpüşüyor kalıba🤔
Ahmete cevabim. Bu bedeviler en iyi hiristiyandan iyidir. Hem biz muslumanligi onlardan ogrenmedik. Hz. Muhammedin sav. Efendimizin ve kurani kerimin rehberliginden ogrendik. Biz onlarla musluman din kardesiyiz sadece herkes inandigi gibi yasiyor. Bu senin zoruna gidebilir sonucta oz kardesimizi secme sansimiz yok lakin din kardesi secme sansin var sen istediginle hasirnesir olabilirsin biz dedigim Turk toplumu muslumandir ve her muslumanla din kardesiyizdir anladin mi
Türkleri Müslüman yapan ARAPLARDIR. Hemde Döve Döve... hala aklimiz basimiza gelmedi. Türkler GÖCMEN bi Toplulukdur Tarim ve Hayvancili DNA sinda vardir.
Lan kanı bozuk Fetocu Burhan. Seni de Pensilvanyadaki dedenin yanına göndereceğiz. Az kaldı
Lan o bedevilerin çöllerine git. Hain seni