BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Poşet geçirip çıplak yola attılar

Bursa'da '3 ay önce bize vurmuştunuz' dediler, 2 gencin başına poşet geçirip dövdükten sonra çırılçıplak yola attılar

Abone ol

Bursa Merkez Osmangazi ilçesi Çekirge Meydanı’nda dün saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, yol kenarında yürüyen Ufuk Ulupınar’ın (24) yanında duran 16 APT 38 plakalı otomobilden inen Ramazan Penik (24) ve Mustafa Hodlioğlu (24), tehdit ettikleri Ulupınar’ı zorla otomobile bindirdi.

3 AY ÖNCE BİZE VURMUŞTUN
Penik, Hodlioğlu ve kimlikleri bilinmeyen 2 kişinin de bulunduğu otomobilde Ulupınar’ı etkisiz hale getiren zanlılar, “3 ay önce kavgada sen bize vurmuştun” diyerek, gencin başına poşet geçirdi.

Daha sonra aynı kavgada kendilerine saldıran Ahmet Demir’in (23) 75. Yıl Mahallesi’ndeki evine giden zanlılar, Demir’i de zorla otomobile bindirip Gürsu ilçesine getirdi. Burada başlarına poşet geçirildikten sonra dövülen ve üzerlerindeki giysiler tamamen çıkarılan Demir ve Ulupınar, anadan doğma halde Türkmenbaşı Caddesi’ne atıldı. Zanlılar olay yerinden kaçarken, yolda yatan çıplak iki kişiyi gören vatandaşlar polise haber verdi.

YARALILAR HASTAYE KALDIRILDI
Kısa sürede olay yerine gelen polis, çağırdığı ambulansla vücutlarında darp izleri bulunan gençleri Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Hastane polisine ifade veren gençler, kendilerini döven kişilerden Ramazan Penik ve Mustafa Hodlioğlu’nu tanıdıklarını, diğer 2 kişiyi ise daha önce hiç görmediklerini söyledi.