BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Polisten önce tatlı sonra uyarı

Polisten tatlı hediyeli emniyet kemeri uygulaması..

Abone ol

Burdur Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik Şube ekipleri, bayram öncesi yollardaki sürücüleri emniyet kemeri takmaları konusunda tatlı bir şekilde uyardı.

Ekipler, durdurdukları araçların şoförlerinden emniyet kemeri takanlara ceviz ezmesi tatlısı ikram etti.

Bayram nedeniyle özellikle tatil beldeleri üzerindeki yollarda trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Bu yoğunluktan kaynaklanan kazaların en aza indirgenmesini amaçlayan Burdur Emniyet Müdürlüğü, sürücülere yönelik uyarı uygulamalarını sürdürüyor. Daha önceki bayramlarda sürücülere Burdur sınırlarındaki en fazla kaza yaşanan noktaları gösteren bir harita veren ekipler, bu kez tatlı ikramında bulundu.

Antalya yönüne giden birçok aracı durduran ekipler, sürücülerin hız sınırlarını aşmamasını istedi. Emniyet kemerinin de mutlaka takılmasını isteyen ekipler, kurallara uyanları ceviz ezmesi tatlısı ile ödüllendirdi. Gölcük Dershaneleri ve Ensar Kuruyemiş firmasının sponsorluğu ile hazırlanan 5 bin paket tatlı, sürücülere bayram boyunca dağıtılacak.

Uygulamaya bayram trafiğinin en yoğun olduğu arife gönünde başlayarak kazaların önüne geçmeyi hedeflediklerini söyleyen Bölge Trafik Şube Müdürü Hüseyin Doğru, "İnşallah kazasız belasız bir bayram geçiririz. Ekiplerimizle birlikte bunu sağlamak için çalışmalar yapıyoruz. Sürücülerimizi hız sınırlarını aşmamaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıyoruz." diye konuştu.