BIST 9.777
DOLAR 34,16
EURO 38,17
ALTIN 2.920,22
HABER /  GÜNCEL

Polisten kaçan ehliyetsiz sürücü dehşeti

İzmir'de polisten kaçan ve ehliyetsiz olduğu bildirilen sürücü dehşet saçtı.

Abone ol

İzmir'de polisten kaçan ve ehliyetsiz olduğu bildirilen sürücünün kullandığı otomobilin çarptığı belediye otobüsü, yol kenarında yürüyen anne ile oğluna çarptı.

Otobüsün çarptığı genç öldü, annesi ağır yaralandı. Yenişehir Semtinde devriye gezen polis ekibi, durumundan şüphelendiği 47 PB 654 plakalı otomobili takibe aldı.

Polisten kaçan otomobil, belediye otobüsüne çarptı. Yoldan çıkan otobüs kaldırımda yürüyen Gülhan Sevinç (51) ile oğlu Aytaç Uğur'a (26) çarptı.

Otobüs ile elektrik direği arasında sıkışan anne ile oğlu, Yenişehir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazada ayakları parçalanan ve işletme fakültesi mezunu olduğu öğrenilen Uğur kurtarılamadı. Ağır yaralanan anne Sevinç ise tedavi altına alındı.

Kazada, otobüs şoförü Aydoğan Dora ile yolculardan Mert Unudan da hafif yaralandı. Kazadan hafif sıyrıklarla kurtulan otomobil sürücüsü E.Y. (23) polis ekiplerince yakalandı.

Yaklaşık bir ay önce cezaevinden çıktığı ve ehliyetsiz olduğu belirlenen E.Y'nin hırsızlık ve sahtecilik suçundan sabıkasının bulunduğu bildirildi.