BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  GÜNCEL

Polisler dehşete düştü

5 yaşındaki hiperaktif Bekir'i ihbar üzerine eve giren polisler, gördüklerine inanamadılar.

Abone ol İstanbul'da sabah işe giden anne babası, 5 yaşındaki B.'yi "yaramazlık yapmasın" diye ellerinden bağlayarak evde bıraktı. Polis baskınıyla kurtarılan B.'nin üvey babası tarafından hortumla dövüldüğü, ellerinde de derin kesikler olduğu ortaya çıktı. Yaşananların hâlâ bir oyun olduğunu sanan B. "Ben babamı affettim" dedi.

Bir süre önce eşinden ayrılan Hatice Balcı, 5 yaşındaki oğlu Bekir ve yeni eşiyle birlikte Topkapı"daki evlerinde beraber yaşıyorlardı. İşe giden Hatice Balcı ve eşi, evde yaramazlık yaptığını iddia ettikleri 5 yaşındaki Bekir"i ellerini arkadan bağlayarak evde bırakıyorlardı.


Önceki gün yine elleri bağlı vaziyette evde bırakılan Bekir, pencereden sokağa baktığı sırada komşuları tarafından fark edildi. İhbar üzerine gelen polisler, karşılaştıkları manzara karşısında dehşete düştü. Yaşadıklarını hálá bir oyun gibi gören Bekir, sokakta kendisine bakanlara "Bakın size göstereceğim" diyerek evden ağzıyla tuttuğu oyuncak maskesini gösterdi. Çilingir yardımıyla eve giren polisler, küçük Bekir"i evden çıkararak ellerinin bağlandığı koli bantlarını da söktüler. Küçük Bekir"in vücudundaki darp ve kesik izlerini farkeden polis ekipleri, anne Hatice Balcı"yı da gözaltına aldı.

Oğlum yaramaz

Anne Balcı"nın "Oğlumu herkesten daha fazla seviyorum. Çok yaramazlık yaptığı için ellerini bağladım. Hiperaktif bir çocuk, tedaviye götüreceğim ama maddi durumumuz kötü" dediği öğrenildi.

Hatice Balcı, çocuğunun sırtında hortum izlerinin bulunduğunu soran gazetecilere ise "O izler babasına gittiğinde olmuştu" dedi. Küçük Bekir soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı"nın talimatıyla tekrar annesine teslim edildi. Komşuları ise Bekir"in annesine teslim edilmesine ""Sadece ellerini değil çoğu zaman ayaklarını da bağlıyorlar. Çocuğu her zaman dövüyorlar" diyerek tepki gösterdi.

Haber: Serkan Akkoç
Kaynak: