BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56

Polisin burnuna os..rdu tutuklandı!

Polisin burnuna os..rdu tutuklandı!

Polise doğru gaz çıkardı34 yaşındaki jose cruz eylül 2008 tarihinde bir polis memuruna doğru kasıtlı olarak gaz çıkarmaktan tutuklandı. polisin açıklamasına göre cruz, parmak izi alındığı sırada devriye polisi t.e. parsons'un yanına gelerek bacağını kaldırıp gürültülü bir şekilde gaz çıkardı. daha...

Polisin burnuna os..rdu tutuklandı!

POLİSE DOĞRU GAZ ÇIKARDI
34 yaşındaki Jose Cruz Eylül 2008 tarihinde bir polis memuruna doğru kasıtlı olarak gaz çıkarmaktan tutuklandı. Polisin açıklamasına göre Cruz, parmak izi alındığı sırada devriye polisi T.E. Parsons'un yanına gelerek bacağını kaldırıp gürültülü bir şekilde gaz çıkardı. Daha sonra çıkan gazı kasıtlı olarak Parsons'un olduğu yöne göndermeye uğraştı.

Polisin burnuna os..rdu tutuklandı!

DÜNYANIN EN SALAK HIRSIZLARI

İki Avustralyalı banka soyguncusu çaldıkları paralarla fotoğraf çektirerek "Salak ile Avanak" lakabını hak ettiler. 20 yaşındaki Anthony Prince ve 19 yaşındaki Luke Carroll, Kolorado'daki bankayı soyma suçuyla hapis cezasına çarptırıldı. Federal savcılar, banka memurlarını oyuncak silahlarla kandırarak bankadan 170,000$ aldıktan sonra McDonald's'ın tuvaletine giren iki gencin çektikleri fotoğrafları yayınladı.

Polisin burnuna os..rdu tutuklandı!

ÇOCUKLARIN TOPUNU VERMEYİNCE

88 yaşındaki büyükanne Edna Jester Ekim 2008'de bahçesine giren komşu çocuğunun topunu geri vermeyi reddedince tutuklandı. Nisan 1949'dan beri yaşadığı, Blue Ash'teki evinin bahçesine giren topu öfkeyle kapan Edna topu geri vermeyi reddedince 40 yaşındaki komşusu Paul Tanis polis çağırdı. Polis, yaşlı kadına topu geri vermezse tutuklanacağını söyledi ancak Blue Ash Polis Müdürlüğü raporuna göre Edna bunu reddetti. 10 yıldır dul olan Edna Jester hayatında ilk kez tutuklandı.

Polisin burnuna os..rdu tutuklandı!

PİKNİK MASASIYLA İLİŞKİYE GİRİNCE
Mart 2008 tarihinde Art Price Jr. Metal bir piknik masasıyla cinsel ilişkiye girmeye çalışınca tutuklandı.