BIST 9.577
DOLAR 33,98
EURO 37,84
ALTIN 2.820,36
HABER /  GÜNCEL

Polis rozetiyle gasp ve tecavüz!

Tuzağına internet alemini aldı... Polis rozetini de takıp kapıları çaldı!.. Daha sonra tecavüz ederek gasp etti ve...

Abone ol

İnternetten tanıştığı kadınların evlerine gidip, “Ben ahlak polisiyim. Hakkında şikâyet var” diyerek tecavüz edip gasp yapan oto tamircisi Zülfi yakalandı. Aynı kaderi yaşayan 3 kadın Zülfi’yi teşhis etti.

İstanbul Ataşehir’de oturan H.D., 24 Şubat’ta, savcılığa başvurarak, internette tanıştığı bir kişinin tecavüzüne uğrayıp paralarının gasp edildiğini söyledi. H.D. internette tanıştığı kişinin evine geldiğinde polis rozeti göstererek, “Ahlak polisiyim, senin hakkında şikâyet var. İşlem yapacağım” dediğini belirterek şunları söyledi: “Ardından benimle zorla ilişkiye girdi. Sonra beni kalorifer peteğinin borusuna kelepçeledi. Cüzdanımdaki paraları alıp kaçtı. Giderken kelepçenin anahtarını zor uzanacağım bir yere bıraktı.”

İKİ KADIN MAĞDUR DAHA! 

Şikâyet üzerine İstanbul Asayiş ekipleri araştırma başlattı. Polis, aynı tarihlerde, Kadıköy’de E.Ö. ve Maltepe’de ise Y.E.’nin aynı şekilde saldırıya uğradığını belirledi. Üç kadının da verdiği eşkal aynı çıktı.

Polis, Ankara’da oto tamircisi olarak çalışan Zülfi K.’yı (24) şüpheli olarak belirledi. Mağdur üç kadın da teşhiş ettikleri saldırganla Bağdat Caddesi’nde bir kafeteryada buluştuklarını söyledi. Polis ekipleri, İstanbul’da olduğunu belirlenen Zülfi K.’yı mağdurlarla buluştuğu kafeteryada beklemeye başladı. Dün öğle saatlerinde kafeteryaya gelen Zülfi K., yakalandı. Soruşturma sürüyor.

İNANILMAZ CİNAYET!..
DİĞER SAYFADA...

[PAGE]



Amerika'da yaşanan korkunç olayda, "annesi uzaktayken" ona baktığını iddia ettiği üç yaşındaki üvey kızını öldüren adamın korkunç planı duruşmada ortaya çıkarıldı.

Küçük kıza, ölümünden sadece üç ay önce 200 bin dolarlık hayat sigortası yaptıran Joel Zellmer'in evine çağırılan itfaiyeciler, 3 yaşındaki Ashley'i bilincini yitirmiş ve ıslak halde evin salonunda bulmuşlardı.
İtfaiye yetkilisine, mutfakta kek yiyen kızın ellerini temizlemek için havuza gidip, burada düşüp boğulduğunu söyleyen Zellmer, olayın bir kaza olduğunu iddia etmişti.

Ancak Zellmer'in geçmişini araştıran polis, adamın tek çocuklu anneleri hedef aldığını farketti.

Zellmer'in ilişkiye girdiği küçük çocukları olan yalnız annelerin çocuklarından birinin ayağı kırılmış, biri küçük bir yanık vakası yaşamış ve en şanssızları olan Ashley de hayatını kaybetmişti.

Her olayda, çocukların talihsizliği sayesinde sigortadan para aldığı anlaşılan Zellmer'in, Ashley'e de ölümünden sadece üç ay önce 200 bin dolarlık hayat sigortası yaptırdığının öğrenilmesi, davanın çözülmesini sağladı.

Henüz cezası açıklanmasa da, suçlu bulunan Zellmer'in ömür boyu hapis cezası alacağı tahmin ediliyor.