BIST 9.109
DOLAR 34,24
EURO 37,63
ALTIN 2.921,56
HABER /  SPOR

Polattan Fenere salvo!

Galatasaray Başkan yardımcısı Adnan Polat bomba gibi açıklamalar yaptı.

Abone ol

PSV maçı öncesinde maçla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Polat, "Her ne olursa olsun Eric Gerets ile yola devam edeceğiz. PSV maçı mutlak kazanmamız gereken bir maç. Beraberlik ihtimalini dahi düşünmüyoruz." derken, Ankaragücü maçı sonrasında Belçikalı çalıştırıcıyı eleştiren açıklamalarını ise, "Taraftarın ve camianın beklentilerini karşılayamadığımız durumlar söz konusu olduğunda Teknik Kadro, futbolcular ve yönetim olarak herkes kendini sorgular. Bu açıklamaları bir kişiye mal etmek yanlıştır." sözleri ile açıkladı.

Sarı Kırmızılı taraftarları PSV maçı için desteğe çağıran Adnan Polat, "Taraftarımızın bizimle birlikte olmasını istiyoruz. Şu ana kadar 6 bin otopark stickerından 4 bini satılmış durumda. Maç saatinde yağmur olmayacak." dedi.

Polat, Fenerbahçe Yönetimi'nin, "Galatasaray'ın Seyrantepe projesinin takipçisi olacağız. Bizde devletten 85 milyon dolar isteriz." açıklamalarının hatırlatılması üzerine Sarı Lacivertli yönetime sert yanıtlar verdi.

Adnan Polat şunları söyledi;

"Devletin Fenerbahçe kulübüne borcu mu var? Öyle bir şey mi var bizim bilmediğimiz? Fenerbahçe yönetimi Seyrantepe'yi engellemek için çaba harıyor. Bu yanlış. Oysa onlar stadlarını yaptıklarında biz onları tebrik etmiştik. Biz Kenan Evren Lisesi'nin eğitim amaçlı bir yer olduğunu, Saracoğlu"nun kaçak olduğunu mu takip edelim yada açıklayalım. Bunu mu yapalım? Herkes kendi işine baksın. Seyrantepe projesi Galatasaray"ın devletle yaptığı bir ticari ilişkidir. Onlarda eğer istiyorlarsa versinler Saracoğlu"nu devlete, devlette onlara Samandıra'da bir stad yapsın. Herkes kendi işine baksın.."