BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Polattan EMRE SÜRPRİZİ

Adnan Polat, eski oyuncuları Emre Belözoğlu'nun Sarı-kırmızılı kulübe geri dönmek istediğini söyledi

Abone ol

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, eski oyuncuları Emre Belözoğlu'nun Sarı-kırmızılı kulübe geri dönmek istediğini belirterek, "Emre ile görüştük. Şu an için herhangi bir problem yok. Emre'nin işi tamamdır" dedi.

Muğla Galatasaraylılar Derneği'nin açılışına katılan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, açılışta yaptığı konuşmada, Galatasaray'ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olacağını belirterek, "Çok iyi bir kadro kuruyoruz. İstediğimiz transferleri yapacağız. Emre Belözoğlu da Galatasaray'a dönmek istiyor. Kendisiyle görüştük. Şu an için herhangi bir problem yok. Emre'nin işi tamamdır" dedi. Sarı-kırmızılı taraftarlara gelecek sezon çok büyük ve anlamlı bir şampiyonluk daha yaşatacaklarını kaydeden Polat, "Gelecek sezon da biz şampiyon olacağız" diye konuştu.

Adnan Polat, Galatarasaray Kulübü'ne destek olması açısından önümüzdeki günlerde yeni bir uygulama başlatacaklarını da belirterek, "Cep telefonlarından SMS dönemi. Sizlerden tek isteğim SMS kampanyamıza destek verin. Buna ihtiyacımız var" dedi. Adnan Polat ayrıca, Sarı-kırmızılı taraftarların sık sık 'Saat kaç?' sorusuna da, "Saat kaç? artık moda oldu" yanıtını verdi.
Öte yandan, Muğla Galatasaraylılar Derneği'nin açılışına Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Adnan Polat, Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Fatih Gökşen, Galatasaray Kulübü eski 2. Başkanı Ergun Gürsoy, Muğla Valisi M. Temel Koçaklar, Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şener Oktik ve yaklaşık 2 bin taraftar katıldı. Muğla Galatasaraylılar Derneği Başkanı Mimar Erol Kapiz, Galatasaraylı yöneticileri, gelişlerinde çiçeklerle karşıladı.