BIST 9.900
DOLAR 34,10
EURO 38,09
ALTIN 2.875,03
HABER /  SPOR

Polat transfer atağında

Galatasaray transfer atağına kalktı Adnan Polat, önceki gün apar topar Almanya'ya gitti.

Abone ol

Galatasaray transfer atağına kalktı Önceki gün apar topar Almanya'ya giden Adnan Polat, Yıldıray Baştürk'le pazarlık masasına oturdu Prensipte anlaşma sağlanırken ödemeler konusunda da Yıldıray'a garanti verildi.

Taraftarı heyecanlandıracak bir yıldız için harekete geçen G.Saray ilk bombasını patlattı. Yabancı transferi için Almanya'ya giden İkinci Başkan Adnan Polat büyük bir sürpriz yaparak, Almanya Ligi'nde Hertha Berlin forması giyen Yıldıray Baştürk'le dün bir yemek yedi ve milli futbolcuyu transfer için ikna etti. Yıldıray'la her konuda anlaşan Polat, ödemeler için de garanti verdi.

GİLBERTO DA SİLVA"YI DA İSTEDİ

G.Saray'ın eski futbolcusu şimdi Hertha Berlin Teknik Direktörü olan Falco Götz'den Cilberto Silva hakkında övgü dolu sözler duyan Polat'ın, Alman Kulübü'nden Cilberto Silva'yı da istediği öğrenildi. Brezilyalı futbolcu ön liberoda oynuyor. Yıldıray ve Silva transferleri hakkında yarın İstanbul'a dönmesi beklenen İkinci Başkan Adnan Polat'ın kesin bir açıklama yapması bekleniyor.

HEINZ-BOCHUM FLÖRTÜ

G.Saray, Dünya Kupası finallerinde başarılı olmaları halinde İliç"i iyi bir fiyatla satmayı planlıyor. Çek Milli Takımı'nda yer alan Heinz'in ise Bochum"la görüşüyor olması G.Saray'ı bu oyuncuyla sorunsuz ayrılma yolunda umutlandırıyor. Yönetim Tomas içinse kararsız. Hırvat oyuncu hakkında karar finallerden sonra verilecek.

Kaynak: