BIST 9.577
DOLAR 34,00
EURO 37,88
ALTIN 2.824,81
HABER /  GÜNCEL

Polat faturayı futbolculara kesti!

Adnan Polat bu sezon yaşanan hayal kırıklığının faturasını futbolculara çıkardı. Buna göre; bazı oyunculardan alacaklarında indirim yapılması istenecek.

Abone ol

Teknik Direktör Rijkaard'ın 'Yeterli kadroya sahip değilim' ısrarı üzerine G.Saray yönetimi Hollandalı çalıştırıcıya destek çıktı. Hocadan gelen rapor doğrultusunda hareket etme kararı alan yönetim, taliplileri çıkması halinde 'bazı' oyunculara yol gösterecek. Başkan Adnan Polat'ın Antalya maçı sonrası 'Ben utandım. Birilerinin hesabı vermesi lazım' demesi de bu ayrılıkların en büyük nedenini oluşturuyor. Yönetimin 4 ayaklı bir plan dahilinde oyunculara yönelik yaptırımlarda bulunacağı öğrenildi. İşte o plan...

1  Yıllık 2.5 milyon euro alan Keita'ya yönetim 1.750 bin euro önerecek. Bu teklifi kabul etmemesi halinde Keita'ya 'kulüp bul' denecek. Bekleneni veremeyen Elano ise yıllık 3 milyon euro alıyor. Yönetim bu oyuncuya 2 milyon eurodan sözleşme yenileme teklifinde bulunacak. Aksi halde 'o da' gidecek.

2  Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'tan Galatasaray'a gelen ve 6 Avrupa Ligi, 8 Süper Lig ve 1 de Türkiye Kupası maçında görev alan Gökhan Zan'ın da yıllık aldığı 1.2 milyon eurodan 800 bin euroya düşmesi istenecek. Kabul ederse kalacak, etmezse ona da yol verilecek.

3  Arda, Neill, Baros, Sabri ve Hakan Balta'nın ücretlerine dokunulmayacak. Gelecek sezon Neill'a 2. kaptanlık verilecek. Yönetim Kewell'a yıllık 1 milyon 800 bin euro teklif etti. Avustralyalı oyuncuya çarşamba gününe kadar bu konuda cevap vermesi için süre verildi.

Kiralık olarak ara transferde G.Saray'a gelen Dos Santos ve Jo geri gönderilecek. Barış takasta kullanılacak. Emre Aşık futbolu bırakırken, Servet'e de 'güle güle' denecek. CSKA Caner için G.Saray'dan cevap bekliyor. Bu oyuncu için Rus kulübü 3.5 milyon euro bonservis bedeli istiyor. Rijkaard bu oyuncunun kalmasını istiyor.