BIST 9.490
DOLAR 33,97
EURO 37,53
ALTIN 2.750,78
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Plaj voleybolunun yeni adresi Beylikdüzü

Hasan Uğur Epirden’in önderliğinde organize edilen Plaj Voleybolu Turnuvası, açılış gününde gerçekleştirilen maçlarla start aldı.

Abone ol

20 yıldır farklı bölgelerde gerçekleştirilen plaj voleybolunun bu seferki adresi Beylikdüzü oluyor.

Farklı ülkelerden takımlarının katıldığı turnuva, ilgiyle takip ediliyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un katılımıyla gerçekleştirilen açılış töreni iddialı maçlara sahne oldu. Halkın da dikkatle takip ettiği maçlar geç saatlere kadar devam etti. Turnuvaya; Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcısı Yetgin Çavdar, meclis üyeleri ve çok sayıda sporsever katıldı.

Açılışta konuşan Belicium Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sadunoğlu, “Tüm dünyada ilgi gören ve ilçemizde de aynı ilgiyi görmesini beklediğimiz uluslararası bayanlar plaj voleybolu turnuvasına hoş geldiniz. Nüfusu bugün yaklaşık 230 bin olan ve yakın bir zamanda 500 bin olması beklenen Beylikdüzü, sadece konut sektöründeki yükselişiyle değil, büyük alışveriş merkezleriyle de zengin olan genç bir ilçemiz ve her geçen gün, değeri yükselen bir cazibe merkezi devam ediyor.

Bu anlamda, farklı ve çeşitli etkinliklere, ilginç gösterilere ev sahipliği yapan Beylikdüzü, sadece modern yapılaşmasıyla değil, sosyal hayattaki canlanma ile de rağbet görüyor”
dedi.