BIST 10.648
DOLAR 32,75
EURO 35,09
ALTIN 2.450,33

PKK'ya tokat gibi cevap!

PKK'ya tokat gibi cevap!

İstanbul halkalı'da askeri servis otobüsüne yapılan saldırıda şehit düşen askerlerden jandarma uzman çavuş mehmet çağlar bölük'ün eşi elif bölük, taziyeleri kabul ettiği kayınpederinin evinde; "çok gururluyum, çok onurluyum, şehit eşi olduğum için üzülmüyorum" dedi.

PKK'ya tokat gibi cevap!

İstanbul Halkalı'da askeri servis otobüsüne yapılan saldırıda şehit düşen askerlerden Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çağlar Bölük'ün eşi Elif Bölük, taziyeleri kabul ettiği kayınpederinin evinde; "Çok gururluyum, çok onurluyum, şehit eşi olduğum için üzülmüyorum" dedi.

PKK'ya tokat gibi cevap!

Hain saldırının ardından şehit eşi Mehmet Çağlar Bölük'ü dün son yolculuğuna uğurlarken sarf ettiği sözlerle büyük takdir toplayan Elif Bölük, İzmir'in Tire ilçesindeki kayınpederinin evinde taziyeleri kabul etmeye devam etti.

PKK'ya tokat gibi cevap!

Zaman zaman kendinden geçip doktor kontrolüne alınan, kendisini iyi hissettiği anlarda da şehit eşinin kabrine gidip dua eden Elif Bölük; "Çok gururluyum, çok onurluyum. Eşim şehit olduğu için çok mutluyum. Onlar perişanca mağaralarda ölüyor. Acıyorum onlara. Bütün Türkiye eşimin
arkasında. Onlar da hayvanca ölsünler orada. Bayrağımız, devletimiz, vatanımız sağolsun" dedi.

PKK'ya tokat gibi cevap!

Türk bayrağının Doğu'da da Batı'da da inmeyeceğini anlatan Bölük, şunları söyledi: "Ben de Kürt'üm. Muş'ta doğup büyüdüm, okudum. Orada da Atatürk, Türk bayrağı vardı.