BIST 9.577
DOLAR 33,98
EURO 37,88
ALTIN 2.822,58
HABER /  GÜNCEL

PKK'lının DNA'sında şaşırtan sonuç!

Batman'da geçen yıl Ağustos ayında öldürülen 5 PKK'lıdan biri olan Sevdin Nergiz'in DNA sonucunda ilginç bir detay ortaya çıktı.

Abone ol

Batman'da geçen yıl Ağustos ayında öldürülen 5 PKK'lıdan biri olan Sevdin Nergiz'in DNA sonucunda ilginç bir detay ortaya çıktı.

Batman Beşiri ilçesi Kuşçukuru köyü yakınlarında Güvenlik güçleri ile teröristler arasında geçtiğimiz yıl Ağustos ayında çıkan çatışmada 5 terörist ölü geçirilmiş, 2 asker de yaralanmıştı.

Çatışmada ölü ele geçirilen teröristlerden birisi de Sevdin Nergiz isimli teröristti. Teröristlerin ölü geçirilmesi ile ilgili soruşturmayı yürüten Batman Beşiri Cumhuriyet Savcısı, ailenin cesedi almak için yaptığı başvuru neticesinde, kimlik tespiti için DNA testi yapılmasını istedi.

DNA TESTİNDEKİ ŞOK SONUÇ!

Cumhuriyet Savcısının DNA testi kararı doğrultusunda Sevdin Nergiz'in annesi Mevlüde Nergiz ve babası Yasin Nergiz'den DNA testi için örnekler alındı.

Adli Tıp'ta yapılan DNA testi sonucunda ise, Sevdin Nergiz'in DNA'sı annesi Mevlüde Nergiz ile uyuşurken, babası olarak örnek veren Yasin Nergiz'le uyuşmadığı tespit edildi. Böylece Yasin Nergiz'in, ölü ele geçirilen terörist Sevdin Nergiz'in babası olmadığı gerçeği ortaya çıktı.