BIST 9.900
DOLAR 34,11
EURO 38,10
ALTIN 2.874,25
HABER /  GÜNCEL

PKKlılar sünnetsiz çıktı

Susurluğun Turancı Paşası Küçük'ten olay sözler. Küçük yakalanan PKK'lılarla ilgili bakın neler söyledi.

Abone ol

Susurluk'un en gizemli isimlerinden biri, emikli olduğu 2000'den sonra basına hiç konuşmayan Emekli Tuğgeneral Veli küçük, kendisini 'Turancılığa' adadı. Geçen hafta gönüllü üyesi olduğu Türk dünyası Araştırmaları Vakfı'ndaki bir toplantıda 'terörün iç yüzünü' anlattı.

Küçük, Süleymaniye Kültür Merkezi'ndeki konuşmasında PKK'ya Kürt demenin Kürtlere yapılmış büyük bir haraket olduğunu söyleyerek, "Bir kere şunu kesinlikle söyleyeyim. Bizim bir Kürt sorunumuz yoktur. rakam veriyorum; bizim şu anda 50 bin geçici kör korucumuz var. 50 binde gönüllü.Bunların aileleleri, akrabaları 5 milyon kişi eder. Attım yarısını, 2,5 milyon. Geriye kalıyor 2 milyon insan. Ben PKK'yı, ben Abdullah Öcalan denen o Ermeni(yi kabul etmiyorum diye mücadele edip şehit veriyorsa, hangi kürt sorunundan söz ediyorsunuz bana. Şunun teşhisini tam koyalım. PKK'ya Kürt demek Kürtlere büyük hakarettir. Öcalan'a Kürt demek Kürtlere yapılacak en büyük harakettir.'dedi.

Yakalananların çoğu sünnetsiz!
Konuşmasında ASALA'nın 150 senedir Batı'nın beslediği bir yılan olduğunu söyleyen Küçük, bir dönem ASALA'nın 4500 silahlı militanın olduğunu kaydetti. Bunların delilleriyle birlikte kendilerinde olduğunu söyleyen Küçük sözlerini şöyle sürdürdü:

"Peki bir gecede ne oldu? Bir an geldi ASALA kayboldu. Kayboldu ama bir terör örgütü kolay yetişmez. Arkasında Kürdistan İşci partisi, PKK çıktı. PKK adının duyulduğu Şemdinli ve Eruh baskınlarının akabinde dediler ki, biz 1500 militanız. O dönemde yakalanan veya ölü ele geçirilen PKK militanlarının yüzde 65'i sünnetsiz çıktı. Kürt, Türk, Müslüman değildi."